ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚH (5, 6 και 7 Ιουλίου 2013)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚH

(5, 6 και 7 Ιουλίου 2013)

Διοργάνωση: Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης, Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης

Η ακριτική μας Θράκη, το διαχρονικό σταυροδρόμι πολιτισμών, φιλοδοξεί να προσφέρει μέσα σε ένα τριήμερο εκδηλώσεων μια εικόνα της Ελληνικής αλλά και της πολυπολιτισμικής της ταυτότητας αξιοποιώντας τον αμύθητο πλούτο που απλόχερα της χάρισε η ιστορία.

Το «Πολιτιστικό Αντάμωμα Θράκης» περιλαμβάνει πολιτιστικές δράσεις από ολόκληρη την Ελλάδα και την Ομογένεια. Είναι μια πανήγυρη με μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα από την Ελλάδα και ομογενειακούς συλλόγους του εξωτερικού. Στοχεύει στην προβολή και πολιτιστική ανάδειξη της Ελληνικής Θράκης, στην τόνωση της τουριστικής κίνησης και της τοπικής οικονομίας και στην δημιουργία μιας τριήμερης εκδήλωσης που θα καθιερωθεί στο μέλλον σαν ένας μόνιμος θεσμός.

Η τεράστια αυτή προσπάθεια με την υποστήριξη πολλών δεκάδων εθελοντών χρειάζεται και την δική σας παρουσία, ή πολύτιμη βοήθεια, όσο μικρή και αν είναι. Καταθέστε την δική σας βοήθεια, ακόμα και συμβολική, επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Δωρεές με την χρήση Πιστωτικής Κάρτας μέσω Paypal: Στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ελληνικού Ηλεκτρονικού Κέντρου http://www.greece.org/hec01/www/main/donations.htm
  • Κατάθεση σε Δολάρια: Λογαριασμός HEC, First National Bank of Ipswich For Credit Hellenic Electronic Center, Account #78004428
  • Αποστολή επιταγής Δολαρίων σε διαταγή Hellenic Electronic Center. Ταχυδρομική αποστολή στην διεύθυνση P.O. Box 409, Milton, MA 02186, USA.
  • Κατάθεση σε Ευρώ: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Αριθμός Λογαριασμού Ελληνικού Ηλεκτρονικού Κέντρου (Hellenic Electronic Center) GR69 0110 7200 0000 7204 8000 441.
  • Αποστολή επιταγής Ευρώ σε διαταγή Hellenic Electronic Center. Ταχυδρομική αποστολή στην διεύθυνση P.O. Box 33, T.K 20003, Greece

Κάθε δωρεά είναι πολύτιμη, όσο μικρή και αν είναι!

http://www.greece.org/main/index.php?option=com_content&view=article&id=1085&Itemid=1095

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να γράψετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Vassiliki.Aroniadou.Anderjaska@gmail.com