Τέλειωσε ο εφιάλτης των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου Carnival Triumph

Ο εφιάλτης των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου Carnival Triumph έφτασε στο τέλος του. Το πλοίο «έδεσε» στο λιμάνι της Αλαμπάμα τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας).

Εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα στο πλοίο, είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση, δε λειτουργούσαν οι περισσότερες τουαλέτες και οι περίπου 4.000 επιβάτες και πλήρωμα έπρεπε να κοιμούνται στο κατάστρωμα για να αποφεύγουν τη μυρωδιά από τα περιττώματα που βρίσκονταν παντού!
Οι φωτογραφίες του πρακτορείου Reuters μέσα από το πλοίο είναι αποκαλυπτικές…

Το Carnival Triumph κατόρθωσε να φτάσει με τη βοήθεια στολίσκου ρυμουλκών στο λιμάνι Μομπάιλ της Αλαμπάμα, τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας, βράδυ Πέμπτης ΗΠΑ),
Η όλη επιχείρηση καθυστέρησε αρκετές ώρες αφού ένα από τα σύρματα έσπασε. Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρία Carnival Cruise για να ολοκληρωθεί η αποβίβαση των περίπου 4.000 επιβατών θα χρειαστούν τουλάχιστον τέσσερις ώρες.
Αυτό που ξεκίνησε σαν μια ευχάριστη κρουαζιέρα στον Κόλπο του Μεξικού μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν την Κυριακή ξέσπασε φωτιά στο μηχανοστάσιο του πλοίου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση του πλοίου και να μην λειτουργούν οι κουζίνες και οι τουαλέτες.