Πυρετώδεις προετοιμασίες στο Ελ. Βενιζέλος για την υποδοχή Ολάντ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την άφιξη του γάλλου πρόεδρου Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα.
Το κόκκινο χαλί έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του και οι υπεύθυνοι δοκιμάζουν που θα στηθεί και ελέγχουν τις τελευταίες λεπτομέρειες καθώς ο καιρός σήμερα δεν είναι σύμμαχος στις προετοιμασίες. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν καταφθάσει στο αεροδρόμιο και ελέγχουν το οργανόγραμμά τους, ενώ στο σημείο έχει φτάσει απο νωρίς και το στρατιωτικό άγημα που θα υποδεχθεί τον γάλλο πρόεδρο.Εξάλλου, όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια καθώς ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς αναμένεται στις 12 το μεσημέρι να υποδεχθεί με τιμές αρχηγού κράτους τον κ. Ολάντα στη χώρας μας. Η συνάντηση θεωρείται κομβικής σημασίας για τις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με διακοπές κυκλοφορίας και έκτροπες, έχουν προγραμματιστεί από την Τροχαία, λόγω της επίσκεψης του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ.

Οι έκτακτες ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 11.30 έως τις 19.00, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, με διακοπές της κυκλοφορίας σε οδικούς άξονες και εκτροπές σε άλλους, καθώς και απαγορεύσεις της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, κατά περίπτωση και ανάλογα με το πρόγραμμα των επισκέψεων.

Από την ΕΛ.ΑΣ παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Σχετικές φωτογραφίες:

1894209.jpg1894212.jpg1894215.jpg1894211.jpg1894208.jpg