Σοκάρει η κόρη της Σίρλεϊ Μακ Λέιν: Η μάνα μου με έβαζε να κάνω σεξ για να μελετά το Κάμα Σούτρα

20 Feb. 2013, 12:57 πμ

Σάλο έχει προκαλέσει με τα όσα γράφει στην αυτοβιογραφία της για την Σίρλεϊ Μακ Λέιν, η κόρη της Σάτσι Πάρκερ. Μάλιστα, από τα γραφόμενα σοκαρισμένη δηλώνει ακόμη και η μητέρα της η οποία και διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα γράφονται στο βιβλίο.

Οπως αναφέρει η κόρη της χολιγουντιανής σταρ, κατά τη διάρκεια της εφηβείας της η μητέρα της την πίεζε να χάσει την παρθενιά της και καραδοκούσε έξω από το δωμάτιό της για να σιγουρευτεί ότι κάνει σεξ.

Για ποιο λόγο το έκανε αυτό η Σίρλεϊ Μακ Λέιν; Σύμφωνα με την Σάτσι Πάρκερ, ο λόγος κρυβόταν πίσω από τις τακτικές επισκέψεις στο σπίτι τους ενός φιλικού ζευγαριού της ηθοποιού, σεξοθεραπευτών στο επάγγελμα, που της ασκούσαν μεγάλη επίδραση.

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψή τους η συζήτηση, παρουσία της μικρής τότε Σάτσι, περιστράφηκε γύρω από το το Κάμα Σούτρα.

Τότε ήταν που ο σεξοθεραπευτής ρώτησε την Σάτσι αν έχει έρθει ποτέ σε σεξουαλική επαφή με τον φίλο της – ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι τους εκείνο το απόγευμα – και στην αρνητική της απάντηση της πρότεινε να προχωρήσουν αμέσως, έτσι ώστε αμέσως μετά να συζητήσουν όλοι μαζί για το τι έγινε και πώς ένιωσε.

Η Σίρλεϊ Μακ Λέιν συμφώνησε με την πρόταση του φίλου της, προκαλώντας την έκπληξη της κόρης της, όπως γράφει τώρα στην αυτοβιογραφία της.

«Μα ακούγεται φανταστικό, μακάρι κάποιος να το είχε κάνει και για μένα», είπε χαρακτηριστικά η χολιγουντιανή ηθοποιός.

Η Σάτσι Πάρκερ πείστηκε και ανέβηκε παρέα με τον φίλο της στο δωμάτιό της. «Θυμάμαι το σώμα μου να χτυπάει στον τοίχο, το κεφάλι μου να λυγίζει. Δεν υπήρχαν προκαταρκτικά. Ο κόσμος κάτω περίμενε. Ούτε καν θέμα αντισύλληψης. Η αποστολή εξετελέσθη και επιστρέψαμε στο σαλόνι, όπου το ζευγάρι των σεξοθεραπευτών με ρώτησε αν έφτασα σε οργασμό. Τους μίσησα για όλη την άσχημη κατάσταση που με έκαναν να περάσω. Αναγνωρίζω βέβαια στη μητέρα μου το ενδιαφέρον που έδειξε για τη ζωή μου – έστω και με αυτόν τον περίεργο τρόπο – αφού σε όλη μου την παιδική ηλικία ήταν σχεδόν απούσα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Σάτσι στην αυτοβιογραφία της.

Πάντως τα όσα αναφέρει στο βιβλίο της η Σάτσι προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Σίρλεϊ Μακ Λέιν: «Οσα έχει πει είναι ψέμα. Έχω σοκαριστεί και πληγωθεί πολύ με αυτά που έγραψε. Λυπάμαι που βλέπω τέτοια ψέματα. Ήλπιζα πάντα τα καλύτερα για την ίδια και είμαι εδώ για αν την βοηθήσω σε ότι χρειαστεί».

Πηγή: iefimerida