Σύζυγος Παπαγεωργόπουλου: Καμία συμμετοχή του συζύγου μου στην υπεξαίρεση

Κάθε ευθύνη του συζύγου της για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στον Δήμο  Θεσσαλονίκης αρνήθηκε η Ελένη Παπαγεωργοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτηρίζοντας την έρευνα που εντόπισε 1 εκατ. ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό  του συζύγου της ως «κατάπτυστη».

«Η έρευνα που βρήκε 1 εκατ. ευρώ  στο λογαριασμό του συζύγου μου ήταν κατάπτυστη, εγώ ως οδοντίατρος θα έκανα  καλύτερη. Απολύτως νόμιμα ήταν τα χρήματα. Στα 12 χρόνια δημαρχίας του δηλώσαμε 2.14 εκατ. ευρώ επίσημα» υποστήριξε.

«Βρισκόμαστε σε τραγική θέση. Δεν  συμμετείχε καθόλου σε όσα γίνονταν, δεν ήταν η δουλειά του, δεν έφτανε τίποτε  από αυτά τα χαρτιά στο δήμαρχο ούτε υπέγραφε ποτέ τίποτε. Από πού να το  φανταστεί (..) ο σύζυγός μου είναι διαμάντι, ο τιμιότερος άνθρωπος. Έπεσε θύμα» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Παπαγεωργοπούλου.

Για τις δηλώσεις του τότε  ταμία του Δήμου Παναγιώτη Σαξώνη ότι έδινε χρήματα στον γενικό γραμματέα Μιχάλη  Λεμούσια και αυτός τα έδινε στον τότε δήμαρχο, η κ. Παπαγεωργοπούλου δήλωσε ότι «ο Σαξώνης μπορεί να λεει ό,τι θέλει δεν έχει φέρει ούτε έναν μάρτυρα ούτε τους  έχει δει κανείς μαζί (σ.σ με το σύζυγό της).

Πρόσθεσε ότι όλοι οι  ισολογισμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης ήταν πλήρως τακτοποιημένοι και πέρασαν από  τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναγνωρίζοντας ότι πιθανώς πέρασαν με πλαστά έγγραφα

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/224857/suzugos-papageorgopoulou-kamia-summetohi-tou-suzugou-mou-stin-upexairesi-/#ixzz2M81706HI
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook