αθλητικά Παρασκήνια, 28 Φεβρουαρίου 2013

 

  • Τα... τρία του ΖοσέΤα… τρία του Ζοσέ

    Ο Μουρίνιο και οι τέσσερις βοηθοί του εμφανίστηκαν σε φωτογραφία στο Twitter να δείχνουν τα τρία δάκτυλα τους, όσα και τα γκολ που έβαλε η Ρεάλ στη Μπαρτσελόνα.

  • Γι' αυτό πονάει η Μπάρτσα!Γι’ αυτό πονάει η Μπάρτσα!

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Ball Boy Γιώργος Καραμάνος αναλύει το τις πταίει για την πτώση των Μπλαουγκράνα και αναζητεί τη λύση-θυσία για να έχει αίσιο φινάλε η σεζόν τους…

  • Με το βλέμμα στον τελικό...  vid Με το βλέμμα στον τελικό… (vid)

    Το εμπόδιο του Πλατανιά μετά και το 2-1 μέσα στα Χανιά, εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεραστεί και στον Αστέρα Τρίπολης έχουν αρχίσει να σκέφτονται από τώρα τον ημιτελικό… Ναβάρο και Μπαρτολίνι τα γκολ για τους Αρκάδες, με τον Μιρτσέτα να ανοίγει το σκορ για τους Κρητικούς.

  • Με πολλές απουσίες ο ΠΑΣΜε πολλές απουσίες ο ΠΑΣ

    Με όχι μία και δύο, αλλά επτά απουσίες θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ Γιάννινα στον σημερινό αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου (20:00).

  • Αβαντάζ μετά 5 χρόνια!Αβαντάζ μετά 5 χρόνια!

    Bloggers – Ο Κώστας Νικολακόπουλος επισημαίνει στο blog του το στοιχείο που μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό του χρόνου, σε σχέση με όλη την προηγούμενη πενταετία!

  • Λύση με τις οφειλές ο ΟΦΗΛύση με τις οφειλές ο ΟΦΗ

    Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, που είχε μια σειρά από επαφές με παλιούς παίκτες για οφειλές από παλαιότερες διοικήσεις.

  • «Ο σοβαρός ΟΦΗ δεν θα έχει πρόβλημα»«Ο σοβαρός ΟΦΗ δεν θα έχει πρόβλημα»

    Αισιόδοξος πως ο ΟΦΗ δεν θα έχει πρόβλημα να παραμείνει, αρκεί να είναι σοβαρός στα επόμενα παιχνίδια, εμφανίστηκε ο επιθετικός των Κρητικών Θανάσης Παπάζογλου.

  • Αδιάθετος ο Σισοκό, ενοχλήσεις ο ΚαρνέζηςΑδιάθετος ο Σισοκό, ενοχλήσεις ο Καρνέζης

    Κάθε μέρα προκύπτουν και προβλήματα στον Παναθηναϊκό με τον Σισοκό να μην κάνει προπόνηση λόγω αδιαθεσίας, ο Καρνέζης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Σο έκανε θεραπεία.

  • Kανένα πρόβλημα με το ΠΑΣ - ΟλυμπιακόςKανένα πρόβλημα με το ΠΑΣ – Ολυμπιακός

    Κανονικά θα διεξαχθεί ο αποψινός αγώνας Κυπέλλου στα Γιάννενα (20:00, OTE SPORT3) καθώς ο καιρός έχει βελτιωθεί ενώ και ο αγωνιστικός χώρος είναι καλύτερα, μετά από τις χθεσινές βροχές.

  • Σε Ολαϊτάν και Σαλπιγγίδη τα βραβείαΣε Ολαϊτάν και Σαλπιγγίδη τα βραβεία

    Ο Μάικλ Ολαϊτάν και Δημήτρης Σαλπιγγίδης κέρδισαν τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και καλύτερου γκολ αντίστοιχα για την 23η αγωνιστική.

Περισσότερα: http://sport.gr.msn.com/