Ο λαός είναι παρών στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, είπε ο Βενιζέλος

Mar 1, 2013 @ 14:47

Αυτό το συνέδριο είναι το πρώτο συνέδριο της εποχής, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανοίγοντας τις εργασίες του 9ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Τόνισε πως δεν πρόκειται για ένα συνέδριο κομματικό, αλλά για εθνικό και πολιτικό γεγονός που απευθύνεται όχι μόνο στους οργανωμένους, αλλά στο σύνολο της κοινωνίας.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης, ότι σήμερα που αρχίζει το συνέδριο, η κοινωνία, ο λαός, ο πολίτης είναι εδώ παρών, με τις αγωνίες και τις προτεραιότητές του, σε αυτόν απευθυνόμαστε, τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το συνέδριο αυτό αποτελεί τυπική ολοκλήρωση της διαδικασίας συγκρότησης του ΠΑΣΟΚ που ξεκίνησε στις 18 Μαρτίου 2012, συνέχισε ο κ. Βενιζέλος και υπογράμμισε: «Αυτός ο χρόνος πέρασε με κομμένη ανάσα λόγω των διπλών εκλογών, διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης και διαπραγματεύσεων με τους εταίρους».

Παρά την ήττα στις εκλογές και παρά την μειωμένη κοινοβουλευτική δύναμη, το ΠΑΣΟΚ άντεξε και εγγυήθηκε τις εξελίξεις και την πολιτική σταθερότητα με μεγάλο κόστος, συνέχισε.

http://www.ustream.tv/channel/test-pasok