Βρέθηκαν μέσα σε κελί στον Κορυδαλλό δύο ενεργές χειροβομβίδες και ένα όπλο

– Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο χειροβομβίδες ήταν ενεργές και μαζί με το όπλο βρέθηκαν σε κελί δύο Αλβανών της 4ης πτέρυγας – Σωφρονιστικοί υπαλληλοι είχαν την πληρφορία εδώ και καιρό – Σε εξέλιξη σαρωτικοί έλεγχοι στις πτέρυγες κρατουμένων που σχεδιάζουν απόδραση όπως ο Π. Βλαστός – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από το NewsIt

Δύο χειροβομβίδες -ενεργές, σύμφωνα με πληροφορίες –  κι ένα πιστόλι εντόπισαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού στην 4η πτέρυγα, όπου κρατούνται κυρίως αλλοδαποί για ποινικά αδικήματα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, οι υπάλληλοι είχαν εδώ και καιρό πληροφορίες για ύπαρξη όπλων στη συγκεκριμένη πτέρυγα και σήμερα όταν οι κρατούμενοι μπήκαν στα κελιά τους, έκαναν έφοδο σε ένα από αυτά, όπου κρατούνται δύο Αλβανοί,  κι εντόπισαν τις χειροβομβίδες και το όπλο.
Σημειώνεται οτι πριν από λίγες ημέρες, σήμανε συναγερμός στις φυλακές όταν τέσσερις κρατούμενοι έκοψαν τα κάγκελα και αποπειράθηκαν να βγουν στον προαύλιο χώρο που υπήρχε στο σημείο.
Πηγές από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, αναφέρουν ότι για τη σχετική πληροφορία είχε ενημερωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση των φυλακών δεν αποκλείει να υπήρχε σχέδιο οργανωμένης απόπειρας απόδρασης.
Για αυτό εδώ και καιρό σε όλες τις φυλακές της χώρας, υπάρχουν συνεχή έλεγχοι στις πτέρυγες των κρατουμένων, καθώς φοβούνται ότι δεν αποκλείεται κάποιοι να θελήσουν να μιμηθούν με διαφορετικό τρόπο, την οργανωμένη απόπειρα απόδρασης του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων.
Οι έρευνες για το πως βρέθηκαν τα όπλα στη φυλακή και με ποιο στόχο είναι σε εξέλιξη.