Rihanna: Αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να κάνει παιδί με τον Chris Brown!

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η τραγουδίστρια του “shine bright like a diamοnd” στο περιοδικό ELLE και μίλησε ανάμεσα σε όλα και για την πολύκροτη σχέση της με τον Chris Brown. H Rihanna που πριν από λίγα χρόνια υπήρξε θύμα ξυλοδαρμού από τον τραγουδιστή εδώ και μερικούς μήνες μοιάζει να έχει δώσει μία δεύτερη ευκαιρία σε εκείνον και τη σχέση τους.

“Κάνουμε μία νέα αρχή, πολύ πιο ώριμη από τότε και ο Chris εκτός των άλλων είναι και ο καλύτερος μου φίλος και ναι θέλω να κάνω ένα παιδί”, δήλωσε για εκείνον εξηγώντας πως δεν θέλει να αφήνει τους θαυμαστές της στη σκιά και στην αμφιβολία όσον αφορά το τι συμβαίνει στη ζωή της.

Φροντίζω να βάζω στη ζωή μου τους φανς μου μέσα από το Instagram ώστε να γνωρίζουν από εμένα την ίδια την αλήθεια. Είτε καπνίζω, είτε βρίσκομαι σε στριπ κλαμπ, είτε περνάω χρόνο με τον καλύτερο μου φίλο θέλω να το ξέρουν”.


Η Rihanna φωτογραφήθηκε με ρούχα μεγάλων οίκων μόδας και δήλωσε πως αγαπάει τις αλυσίδες καταστημάτων που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να φορέσουν ρούχα με στιλ κι αυτό κάνει άλλωστε κι εκείνη.

 

– See more at: http://www.tlife.gr/Article/news-rihanna%20/0-9-43551.html#sthash.YsnbVIKo.dpuf