Σοκ: Κόρη γνωστού δικηγόρου η φίλη του μακελάρη που έβρασε τον φίλο του!

Το ιατροδικαστικό πόρισμα δείχνει ότι η φίλη του μακελάρη στην Άρτα, τον βοήθησε να βράσει και να τεμαχίσει το πτώμα…

Καταπέλτης είναι το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 25χρονη φίλη του μακελάρη, που έβρασε και τεμάχισε τον φίλο του, στις Κεραμάτες της Άρτας. Σύμφωνα με αυτό, ο μακελάρης που ήδη έχει προφυλακιστεί μετά την ομολογία του, χρειάστηκε ώρες για να τεμαχίσει το πτώμα και είχε τη βοήθεια της 25χρονης, για να φέρει σε πέρας, το φρικιαστικό του έργο.

Η 25χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της στον ανακριτή της Άρτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη, που είναι γόνος εύπορης οικογένειας – είναι κόρη γνωστού δικηγόρου της Άρτας – απολογούμενη επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και ισχυρίστηκε, ότι εγκατέλειψε το σπίτι όπου έγινε ο φόνος, αφού προηγουμένως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν, ότι η κατηγορουμένη πρέπει να κριθεί προσωρινά κρατούμενη. Νομικοί κύκλοι υποστηρίζουν, ότι η απόφαση περί προφυλάκισης στηρίχθηκε κυρίως στα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε ο καθηγητής Ιατροδικαστικής, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, που διενήργησε εργαστηριακή εξέταση στα αποκομμένα μέλη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις εκτιμήσεις του κ. Βουγιουκλάκη ο δολοφόνος πρέπει να είχε και συνεργό, καθώς ο τεμαχισμός της σορού ήταν μια πολύωρη διαδικασία, την οποία δεν μπορούσε να κάνει μόνος του. Με αυτά τα δεδομένα, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, ανακριτής και εισαγγελέας πιθανότατα θεώρησαν, ότι η 25χρονη ήταν αυτή που βοήθησε τον φονιά στο φρικτό “έργο” του, που ακολούθησε την πράξη της ανθρωποκτονίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του κρανίου του θύματος, που πέταξε ο δολοφόνος στον ποταμό, ώστε να ταυτοποιηθούν τα ευρήματα πριν από τα χρονοβόρα αποτελέσματα της ανάλυσης του DNA.

NewsIt.gr