Βλάβη στη ΔΕΗ άφησε χωρίς ρεύμα και την Panhellenic Post!

Χάος στους δρόμους του Πειραιά και των προαστείων του, αφού δεν λειτουργούσαν τα φανάρια για περισσότερο από δύο ώρες. Εκατοντάδες κλήσεις στην πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς σε ασανσέρ. Χωρις ρεύμα και η Panhellenic Post που τις απογευματινές ώρες η εργασία γίνεται από το σπίτι μας, στον Πειραιά!

Μεγάλη αναστάττωση έχει προκαλέσει σχεδόν σε όλα τα Νότια Προάστια, η διακοπή ρεύματος που έχει γίνει περίπου από τις 16.30 μετά από βλάβη στο κέντρο υψηλής τάσης της ΔΕΗ.
Πειραιάς, Νίκαια, Κορυδαλλός, Παλαιό και Νεο Φάληρο, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Κερατσίνι και πολλές άλλες περιοχές είναι χωρίς ρεύμα, με απότέλεσμα να υπάρχουν ατελείωτα μποτιλιαρίσματα στους δρόμους.

Επίσης, η πυροσβεστική έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 130 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ σε όλες αυτές τις περιοχές.

Στους δρόμους έχουν βγει 15 συνεργεία με 40 πυροσβέστες.

Από την ΔΕΗ μας ενημέρωσαν ότι σταδιακά αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση.

Στις εγκαταστάσεις της Panhellenic Post, στην Φρεαττύδα του Πειραιά, η ηλεκτροδότηση διακόπησε στις 4.30 και αποκαταστάθηκε στις 6.10 το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια της διακοπής προσπαθήσαμε επανειλλημμένα να επικοινωνήσουμε με τη ΔΕΗ προκειμένου να λάβουμε περισσότερες πληροφορίες για τη βλάβη, πλην, όμως, η τηλεφωνική προσπάθεια δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού ποτέ δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά με τη ΔΕΗ!..

Όσα τηλέφωνα δοκιμάσαμε είτε έμειναν αναπάντητα, είτε η σύνδεση δεν ήταν εφικτή, είτε “ο αριθμός που καλείτε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή του ΟΤΕ”!