Αθλητικά Παρασκήνια, 15 Μαρτίου 2013

  • Προκρισέσκου!  vids Προκρισέσκου! (vids)

    Η Τσέλσι δεινοπάθησε, όμως κατάφερε να αποκλείσει τη Στεάουα που το πάλεψε, με Τέρι και Τόρες να σώνουν (3-1) πρόκριση και Ράφα. Πέρασαν Μπενφίκα, Λάτσιο, Φενέρ, Νιούκασλ.

  • «Θεός και Πάπας Αργεντινός»!«Θεός και Πάπας Αργεντινός»!

    Ο Ντιέγκο Μαραντόνα υποδέχτηκε κάθε άλλο παρά με ταπεινότητα την εκλογή του συμπατριώτη του νέου ηγέτη των Καθολικών, του Πάπα Φραγκίσκου του Ά! Λογικό. Ντιέγκο είναι αυτός…

  • Και επίσημα Πολατιάν στον ΑρηΚαι επίσημα Πολατιάν στον Αρη

    Ο Λάζαρος Πολατιάν θα είναι και επίσημα ο νέος σύμβουλος αγωνιστικού χώρου της ΠΑΕ Άρης, έπειτα από τη συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον πρώην διαιτητή.

  • «Στα Γιάννενα για θετικό αποτέλεσμα»«Στα Γιάννενα για θετικό αποτέλεσμα»

    Ο Γιάννης Γιαννιώτας παρέλαβε το βραβείο του για καλύτερο γκολ της 25ης αγωνιστικής, όμως, τόνισε πως σημασία έχουν οι νίκες και έθεσε ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα στους Ζωσιμάδες.

  • «Βροχή» από εξώδικα στην ΑΕΚ«Βροχή» από εξώδικα στην ΑΕΚ

    Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών στα οποία μένουν οι τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Κατίδης, Ανάκογλου και Κουρέλλας προχώρησαν σε αυτή την κίνηση ώστε να εξασαφαλίσουν τα ενοίκια που τους οφείλει η ΠΑΕ.

  • Θέλει καλύτερη εικόνα με Κέρκυρα Θέλει καλύτερη εικόνα με Κέρκυρα

    Ακόμα και την Πέμπτη ο Μίτσελ συζητούσε με τους συνεργάτες του για το αγωνιστικό πρόσωπο του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ενώ αναμένει πιο καλή εικόνα με την Κέρκυρα.

  • Προπονήθηκαν Μπουγαϊδης και ΠετρόπουλοςΠροπονήθηκαν Μπουγαϊδης και Πετρόπουλος

    Στις προπονήσεις της ΑΕΚ επέστρεψαν οι Μαυρούδης Μπουγαϊδης και Αντώνης Πετρόπουλος και πλέον μοναδικό πρόβλημα για τον Έβαλντ Λίνεν είναι αυτό του Μιχάλη Παυλή.

  • «Τυχερός ο ΠΑΟΚ με Σαββίδη»«Τυχερός ο ΠΑΟΚ με Σαββίδη»

    Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, χαρακτήρισε τυχερό τον ΠΑΟΚ που βρήκε τέτοιον επενδυτή, ενώ τόνισε πως υπάρχει παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

  • «Δεν έχει αποφασιστεί η νέα πρεμιέρα»«Δεν έχει αποφασιστεί η νέα πρεμιέρα»

    Η Super League δεν έχει λάβει ακόμα καμία απόφαση για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, κάτι που θα συζητηθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας.

  • Πρόβλημα με ΣεϊταρίδηΠρόβλημα με Σεϊταρίδη

    Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς σήμερα εγκατέλειψε την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/