Αθλητικά Παρασκήνια, 16 Μαρτίου 2013

  • ΟΦΗ: «Να σταθεί η διαιτησία στο ύψος της»ΟΦΗ: «Να σταθεί η διαιτησία στο ύψος της»

    Ανακοίνωση με την οποία καλούν τους διαιτητές του αγώνα με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

  • Αναστόπουλος: «Είμαστε καλύτεροι από τον Αστέρα»Αναστόπουλος: «Είμαστε καλύτεροι από τον Αστέρα»

    Μόνο χαμηλούς τόνους δεν κράτησε ο τεχνικός του Ατρομήτου Νίκος Αναστόπουλος ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περστέρι, λέγοντας πως η ομάδα του είναι καλύτερη και έχει μεγαλύτερο κίνητρο.

  • Τσιώλης: «Όπως πρέπει για το καλύτερο»Τσιώλης: «Όπως πρέπει για το καλύτερο»

    Η νίκη για να μείνει η ομάδα στην 2η θέση, είναι σύμφωνα με τον τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης, ο στόχος των Αρκάδων στο Κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

  • Παπακώστας: «Να κάνουμε την προσπάθειά μας»Παπακώστας: «Να κάνουμε την προσπάθειά μας»

    Αφού πρώτα έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού, στην συνέχεια ο τεχνικός της Κέρκυρας Γιάννης Παπακώστας επισήμανε πως η ομάδα του θα παλέψει για το καλύτερο απέναντι στους ερυθρόλευκους .

  • Πάνοπλος ο ΛεβαδειακόςΠάνοπλος ο Λεβαδειακός

    Με την καλύτερη δυνατή σύνθεση θα υποδεχθεί ο Λεβαδειακός το Σάββατο τον ΟΦΗ, καθώς ο Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα.

  • Aυτός είναι ο Λοντίγκιν!Aυτός είναι ο Λοντίγκιν!

    Ο Φερνάντο Σάντος έκανε την έκπληξη με την κλήση του Γιούρι Λοντίγκιν για την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Βοσνία και το gazzetta.gr σας αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον νεαρό τερματοφύλακα.

  • «Το σχέδιο μας γυρίζει στη δεκαετία του '60»«Το σχέδιο μας γυρίζει στη δεκαετία του ’60»

    Ανακοίνωση σχετικά με το νέο σχέδιο αθλητικού νόμου εξέδωσε η ΕΠΟ, υπογραμμίζοντας πως είναι αναχρονιστικό και στοχεύει στον έλεγχο του αθλητισμού.

  • Xωρίς clasico, ντέρμπι Μπάγερν-Γιούβε!Xωρίς clasico, ντέρμπι Μπάγερν-Γιούβε!

    Η κληρωτίδα δεν έβγαλε clasico στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο το μεγάλο ματς δεν λείπει, με την Μπάγερν Μονάχου να αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους!

  • Αντίθετος ο Ατρόμητος για τελικό ΚυπέλλουΑντίθετος ο Ατρόμητος για τελικό Κυπέλλου

    Την δυσαρέσκεια και την αντίθεσή του με το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στις 11 Μαΐου, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός.

  • Τρεις εβδομάδες εκτός ο ΓιούρκαςΤρεις εβδομάδες εκτός ο Γιούρκας

    Οι φόβοι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού επαληθεύτηκαν καθώς ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θα χρειαστεί αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/