ΤΕΛΙΚΑ: Λεβαδειακός-ΟΦΗ 1-1 – ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 2-0

Παρακολουθήστε την εξέλιξη των δύο αναμετρήσεων με τις οποίες ανοίγει η αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Superleague.

Τέλος αγώνων

90′ Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Στην θέση του Βερόν, μπαίνει ο Ζαχαράκης.

90′ Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Ίλιτς δίνει τη θέση του στον Κεϊτά και ο Πάντος στον Ντάσιο.

86′ Αλλαγή για τον Άρη. Ο Νταμαρλής στη θέση του Διαμαντάκου.

85′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ντε Βινσέντι θα δώσει τη θέση του στον Βίλα.

82΄Κίτρινη κάρτα για τον ΟΦΗ, στον Παπάζογλου.

81΄ΤΡΙΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Τρομερή ευκαιρία για τον Άρη. Ο Μπαμπανιώτης σώζει με τα πόδια το σουτ του Διαμαντάκου και ο Γιαννιώτας με δυνατό σουτ από κοντά στέλνει τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του ΠΑΣ.

79΄Κίτρινη κάρτα για τον Λεβαδειακό, στον Χοσέμι.

78′ Αλλαγή και για τον Λεβαδειακό. Αντί του Πόι, μπαίνει ο Καγιεχόν.

78′ Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Στην θέση του Μπανούση, μπαίνει ο Μακρής.

74΄Κίτρινη κάρτα για τον Άρη, στον Οικονομόπουλο.

Κακό παιχνίδι μέχρι τώρα στο δεύτερο μέρος στη Λειβαδιά.

65′ Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Ροτζέριο βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον Ρομέου να παίρνει την θέση.

64΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ! Από τη σέντρα του Ντε Βινσέντι ο Κοροβέσης πετάχτηκε στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη.

61΄Κίτρινη κάρτα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Πάντο.

57΄Αλλαγή για τον Άρη. Ο Σουνάς στη θέση του Τριανταφυλλάκου.

54΄Κίτρινη κάρτα για τον Άρη, στον Ζαραδούκα.

47΄Κίτρινη κάρτα για τον Λεβαδειακό, στον Λισγάρα.

46΄Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Ζορμπάς στη θέση του Κουτσιανικούλη.

46΄Άρχισαν τα δεύτερα ημίχρονα στα δύο γήπεδα.

Ημίχρονο στα δύο γήπεδα.

41΄Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από την κάθετη πάσα του Ντε Βινσέντι ο Γεωργίου βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά νικήθηκε από τον Διούδη.

40΄ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. Μετά από φάση διαρκείας ο Παπαστεριανός γύρισε τη μπάλα στη μικρή περιοχή, ο Αγκάνθο πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στον Μπαμπανιώτη μετά στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

39΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ. Στην πρώτη φάση των Κρητικών στο παιχνίδι ο Παπάζογλου απέφυγε τους Χοσέμι και Μουλόπουλο και βρέθηκε φάτσα με τον Κυριακίδη στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

24΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Από την πάσα του Ντε Βινσέντι ο Ίλιτς βγήκε σε θέση τετ α τετ και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Διούδη.

23΄Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Από την σέντρα του Ακόστα, ο Ζησόπουλος ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

20΄Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Ο Ιωαννίδης προσπάθησε να απομακρύνει, όμως ουσιαστικά έστρωσε την μπάλα στον Βασιλείου, όμως στο τετ-α-τετ από κοντά με τον Γουναρίδη, ο γκολκίπερ του ΟΦΗ είπε “όχι”.

17΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Μετά το κόρνερ ο Λισγάρας με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γουναρίδη.

12΄Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Ο Ροτζέριο έκανε την σέντρα-σουτ από τα δεξιά, ο Μπούρμπος γλίστρησε και δεν μπόρεσε να διώξει με την μπάλα να φτάνει στον Πόι, όμως αυτός δεν έπιασε καλά το σουτ.

10 λεπτά χωρίς φάση συμπληρώθηκαν στη Λειβαδιά.

9΄ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. Ο Αγκάνθο με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μπαμπανιώτη. Στην εξέλιξη της φάσης ο Καζναφέρης σούταρε άουτ.

7΄Ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Από την σέντρα του Ντε Βινσέντι ο Γεωργίου έκανε το σουτ μέσα απο την περιοχή αλλά ο Διούδης με διπλή προσπάθεια σώζει τον Άρη.

1΄Σέντρα στα δύο γήπεδα.

Οι συνθέσεις στη Λειβαδιά:

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Μάρτις, Πόι, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Μεντί, Ακόστα

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Βερόν, Σαρ, Μπανούσης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Σόουζα, Μπούρμπος, Βιτώρος

Οι συνθέσεις στους Ζωσιμάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Πάντος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Ίλιτς, Τζημόπουλος

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος, Ηρακλής