ΤΕΛΙΚΟ: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0

Ο Γκαρσία στην… έξοδο, ο Δώνης σε κόντρα με μερίδα οπαδών, ο Κατσουράνης κόντρα στην ομάδα που έφυγε κακήν κακώς και στη μέση η “μάχη” για τα πλέι οφ. Όλα αυτά συνθέτουν το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού. Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος αγώνα

84΄Κίτρινη κάρτα στον Ζέκα.
83΄Κίτρινη κάρτα στον Καζιγιάμα.

81΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Από την σέντρα του Αποστολόπουλου, ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά, ο Καρνέζης απομάκρυνε και ο Βούκιτς από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

80′ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Φορναρόλι στη θέση του Μαυρία.

73΄Αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σπυρόπουλος αντι του Πίντο.

67΄Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Βούκιτς αντί του Ολίσε.

66΄Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό.
Ο Εσπάρθα αντί του Φιγκερόα.

59΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Ο Καμαρά μπήκε στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε στην προβολή του Μαρίνου και κατέληξε στα δίχτυα του Καρνέζη.

55΄Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ωραίο μακρινό σουτ του Αθανασιάδη, η μπάλα μόλις άουτ.

52΄Μακρινό σουτ του Κατσουράνη,
μπλοκάρει ο Καρνέζης.

47΄Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Αρχικά ο Λάζαρ έκανε το σουτ με τον Ζέκα να διώχνει με προβολή και στην συνέχεια ο Αποστολόπουλος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα την έστειλε λίγο άουτ.

46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου.

Ημίχρονο

39΄ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Σο βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και παίρνει τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Πήρε κάρτα γιατί σήκωσε ψηλά το πόδι του. Η φάση έχει ξεκινήσει με χέρι του Λίνο, ενώ στην συνέχεια ο Σο κανονικά δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για την προβολή του.

24΄Απειλεί ξανά ο ΠΑΟΚ. Μετά τη σέντρα του Λόρενς ο Καμαρά πήρε την κεφαλιά από καλή θέση, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

23΄Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Εξαιρετικό σουτ του Λάζαρ έξω από την περιοχή, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Καρνέζης.

18΄Μετά τις κόντρες η μπάλα έφτασε στον Καζιγιάμα ο οποίος σούταρε ψηλά άουτ.

9΄Καλύτερος ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά πιέζει για το γκολ.

1΄Κίτρινη κάρτα για τον Σο.

1΄Έναρξη αγώνα.

Οι συνθεσεις του αγώνα:

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτανζ, Λίνο, Σίλντεφελντ, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Λάζαρ, Καμαρά, Ολίσε, Αθανασιάδης, Λόρενς

Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Μαρίνος, Ζέκα, Σο, Καζιγιάμα, Σισοκό, Μαυρίας, Φιγκερόα