Αθλητικά Παρασκήνια, 19 Μαρτίου 2013

  • Τέσσερις στο σκαμνί!Τέσσερις στο σκαμνί!

    Τέσσερις ΠΑΕ και δύο φυσικά πρόσωπα κάλεσε σε απολογία η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα για την 26η αγωνιστική.

  • Ο κανιβαλισμός στο «Katidis-gate»... Ο κανιβαλισμός στο «Katidis-gate»…

    Bloggers – Οι αλαλαγμοί σταύρωσον, σταύρωσον αυτόν συνεχίζονται και ο Βασίλης Σκουντής γράφει τη γνώμη του για τη χαζομάρα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, επικαλούμενος μια ιστορία από το γουότερ πόλο και το (σωστό) παράδειγμα του ΝΒΑ…

  • Μαθήματα ιστορίας από τον ΛίνενΜαθήματα ιστορίας από τον Λίνεν

    Ο Έβαλντ Λίνεν με αφορμή τον χαιρετισμό του Κατίδη μίλησε στους παίκτες του για το θέμα ενώ στη συνέχεια προέτρεψε τους παίκτες να διαβάσουν και να μάθουν την ιστορία και τι αντιπροσωπεύει ο σύλλογος.

  • Προπόνηση χωρίς τους διεθνείςΠροπόνηση χωρίς τους διεθνείς

    Άδειο ήταν το προπονητικό κέντρο του Ρέντη το πρωί της Τρίτης (19/3) καθώς ο Μίτσελ ξεκίνησε την προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ χωρίς τους διεθνείς.

  • Τελείωσε ο Πάμπλο Γκαρσία!Τελείωσε ο Πάμπλο Γκαρσία!

    Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε με την διοίκηση του ΠΑΟΚ και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Αύριο η συνέντευξη Τύπου του Ουρουγουανού αμυντικού μέσου.

  • Καμπανάκι από ΣπανόΚαμπανάκι από Σπανό

    Οι κακές εμφανίσεις των παικτών του Ατρομήτου, έλλειψη πάθους και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν δυσανασχετήσει τον Γιώργο Σπανό, ο οποίος είναι έτοιμος να σφίξει τα λουριά.

  • Τσέρισεφ και Άλεξ για ΟλυμπιακόΤσέρισεφ και Άλεξ για Ολυμπιακό

    Περιπτώσεις παικτών από την Β ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός και δύο από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι των Τσέρισεφ και Άλεξ Φερνάντεθ.

  • Αισιοδοξία για ΒιντιάδηΑισιοδοξία για Βιντιάδη

    Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η επιστροφή του Δημήτρη Βιντιάδη στην Ελλάδα από την Αγγλία όπου βρίσκεται, αφού οι επαφές του με τον Κιθ Χάρις, στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα για την ΑΕΚ.

  • «Απαντάει» με πληρωμές ο Αλαφούζος«Απαντάει» με πληρωμές ο Αλαφούζος

    Χαμηλούς τόνους κρατούν στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να προχωρήσει σε πληρωμές, ώστε να βελτιώσει το κλίμα στην ομάδα.

  • «Nα πεθάνει η μάνα μου, δεν ήξερα»!«Nα πεθάνει η μάνα μου, δεν ήξερα»!

    Τον διάλογο που είχε με τον Γιώργο Κατίδη μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια αποκαλύπτει ο φροντιστής της ΑΕΚ, Νίκος Κορομηλάς, υποστηρίζοντας πως ο 20χρονος άσος του ορκίστηκε στη μητέρα του πως δεν γνώριζε τι σημαίνει η κίνησή του.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/