Υπέκυψε ο γιος του Ραούφ Ντενκτάς, για αυτοκτονία κάνουν λόγο τα τουρκικά ΜΜΕ

Στη 01.20 τα ξημερώματα υπέκυψε τελικά στο μοιραίο ο εγγονός του Ραούφ Ντενκτάς, Τζιάν, ο οποίος είχε βρεθεί χθες το απόγευμα με τραύμα από σφαίρα όπλου στην κοιλιά, δίπλα από τον τάφο του πατέρα του, Ραΐφ Ντενκτάς.

Τ/κ και τουρκικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας. Ο 37χρονος Τζιάν Ντενκτάς μεταφέρθηκε στο «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο εγγύς Ανατολή όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Η εγχείριση, αναφέρεται, άρχισε στις 4 περίπου το απόγευμα χθες, διήρκησε 6 ώρες και αμέσως μετά ο Τζιάν Ντενκτάς μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε στη 01.20.

Ο αρχίατρος του νοσοκομείου αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις αργότερα σήμερα. Από την αρχή πάντως, οι γιατροί είχαν δηλώσει πως η κατάσταση του 37χρονου ήταν πολύ σοβαρή. Εκτός από πολιτικούς, στο νοσοκομείο μετέβη χθες το βράδυ και η γιαγιά του Τζιάν και σύζυγος του θανόντος Ραούφ Ντενκτάς, Αϊντίν. Τα τ/κ ΜΜΕ ανέφεραν ότι η Αϊντίν Ντενκτάς ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι. Στον 8ο όροφο του νοσοκομείου βρισκόταν συνέχεια μέλη της οικογένειας Ντενκτάς και ο θείος του, Σερντάρ.

Πηγή: kathimerini.com.cy