“Απαγορευμένη” πόλη η Αθήνα λόγω παρελάσεων

Απαγορευμένη πόλη το κέντρο της Αθήνας για τη μαθητική και τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Απαγορεύεται η διέλευση και η στάση στους δρόμους όπου θα γίνουν οι παρελάσεις. Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας.

Επίσης, θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφορά, ενώ ανάλογες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους δήμους της Αττικής όπου θα γίνουν μαθητικές παρελάσεις. Σήμερα και αύριο, κατά τη διάρκεια των παρελάσεων κλειστός θα είναι ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα.

athina

Λόγω της μαθητικής παρέλασης, η οποία πραγματοποιείται στη Λ.Αμαλίας μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, η κυκλοφορία έχει διακοπεί από τις 07.00 το πρωί στους δρόμους: Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας σε όλο το μήκος της Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, από τη συμβολή με τη Λ.Βασ. Κων/νου έως τη Λ. Αμαλίας (Β. Γεωργίου Α’ Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου) σε όλο το μήκος της Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αιόλου και της Πλ. Συντάγματος Λεωφόρος Β. Όλγας, σε όλο το μήκος της Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Αθ. Διάκου έως Διον. Αρεοπαγίτου Όθωνος, σε όλο το μήκος, της Φιλελλήνων σε όλο το μήκος της

athina2

Για τη στρατιωτική παρέλαση, αύριο 25η Μαρτίου, η κυκλοφορία θα διακοπεί: Από τις 06.00 ώρα έως το τέλος της δοξολογίας στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου: Σκουφά, στο τμήμα της από την οδό Σίνα έως την Πλ. Φιλικής Εταιρείας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο Λυκαβηττού, σε όλο το μήκος της Δημοκρίτου, στο τμήμα της από την οδό Σκουφά έως την οδό Σόλωνος Σόλωνος, στο τμήμα της από την οδό Κανάρη έως την οδό Σίνα και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο Ομήρου, στο τμήμα της από την οδό Σκουφά έως την οδό Ακαδημίας Σέκερη, σε όλο το μήκος, της Κουμπάρη σε όλο το μήκος της Από 06.30 έως το τέλος της παρέλασης: Λ. Β. Όλγας, σε όλο το μήκος της Λ. Β. Σοφίας, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Αμαλίας έως Λ. Βασ. Κωνσταντίνου Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της Β. Γεωργίου Β’, σε όλο το μήκος της Β. Γεωργίου Α’, σε όλο το μήκος της Λ. Β. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της Όθωνος, σε όλο το μήκος της Πλατεία Ομονοίας Πειραιώς, στο τμήμα της από την Πλ. Ομονοίας έως την Ιερά Οδό Αθηνάς, σε όλο το μήκος της Αγ. Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της Πλατεία Καραϊσκάκη Καρόλου, σε όλο το μήκος της Μάρνη, στο τμήμα της από την Πλ. Βάθη έως την οδό Καρόλου Πατησίων, στο τμήμα της από την οδό Πανεπιστημίου έως τη Λ. Αλεξάνδρας Θ. Δηλιγιάννη, στο τμήμα της από την Πλ. Καραϊσκάκη έως την οδό Ι. Μεταξά Αχιλλέως, στο τμήμα της από την Πλ. Καραϊσκάκη έως την οδό Θερμοπυλών Πλατεία Συντάγματος Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της Σταδίου, σε όλο το μήκος της Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Δ. Αρεοπαγίτου Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της

athina3

Η αστυνομία κάνει έκκληση στους πολίτες, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω Οδούς, Λεωφόρους και Πλατείες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.

Πηγή:NewsIt.gr