«Θα επενδύσουμε στην Ελλάδα» λέει ο πρόεδρος της SAP

Εντυπωσιασμένος με την πρόοδο που σημειώνει η Ελλάδα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών SAP, μετά τη συνάντηση που είχε… στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αντώνη Σαμαρά.

Όπως είπε ο Τζιμ Χάγκεμαν Σνέιμπ, η συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό ήταν πολύ παραγωγική, ενώ τόνισε πως στόχος της εταιρείας του είναι να στηρίξει την ανάπτυξη στην Ελλάδα, κάτι που αποτελεί όπως είπε και την ατζέντα της ελληνικής κυβέρνησης.

«Θα επενδύσουμε στην Ελλάδα» τόνισε ο κ. Χάγκεμαν, ανακοινώνοντας πως η εταιρεία μεταφέρει τα κεντρικά γραφεία νοτίου Ευρώπης της εταιρείας στην Ελλάδα.

«Θέλουμε να επικεντρωθούμε σε αυτή την αγορά και σήμερα μιλήσαμε πώς θα μπορούσαμε να λύσουμε το πρόβλημα της ανεργίας εκπαιδεύοντας νέους ανθρώπους» πρόσθεσε.

Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό εξετάστηκαν τρόποι συνεργασίας με στόχο τη μείωση της ανεργίας και την ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της SAP να δεσμεύεται πως θα στηρίξει πρωτοβουλίες νέων επιχειρηματιών.

metrogreece.gr