Αθλητικά Παρασκήνια, 27 Μαρτίου 2013

  • «Τρέχει» για Πανιώνιο ο Γιούρκας

    Ξεπερνάει σιγά-σιγά τον τραυματισμό του ο Σεϊταρίδης, με τον έμπειρο μπακ του να θέλει να προλάβει το ματς με τον Πανιώνιο για να έχει βρει ρυθμό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

  • Επαφές με Τσέλσι στο λιμάνιΕπαφές με Τσέλσι στο λιμάνι

    Σε συζητήσεις με την Τσέλσι για πιθανή συνεργασία φέρεται να βρίσκονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Η κουβέντα έγινε για θέματα οργάνωσης, αλλά και για παίκτες.

  • Πρόστιμο για τα social mediaΠρόστιμο για τα social media

    Στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεν άρεσε τα όσα έγιναν με τον Αθανασιάδη και τη φωτογραφία του δικτάτορα και σκέφτονται να λάβουν μέτρα για να μην υπάρξει νέο περιστατικό.

  • Αλαφούζος: «Έκανα λάθη»Αλαφούζος: «Έκανα λάθη»

    Ο Αλαφούζος παραδέχθηκε τα λάθη που έκανε με Φερέιρα-Καραγκούνη και ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έχει διαφθείρει το ποδόσφαιρο. Τι είπε για Πατέρα, Βγενό , Τζίγκερ.

  • Με τον κόσμο στο πλευρό της στη Βέροια!Με τον κόσμο στο πλευρό της στη Βέροια!

    Όλα για όλα τα παίζει την Κυριακή απέναντι στην Βέροια στην Ημαθία η Κέρκυρα, με τη νίκη να είναι αυτοσκοπός. Στο μεγάλο αυτό ματς οι… Φαίακες θα έχουν και τον κόσμο μαζί τους.

  • Ξεκαθαρίζει για τα πλέι οφΞεκαθαρίζει για τα πλέι οφ

    Με ένα από τα βασικά θέματα την διεξαγωγή των πλέι οφ, η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε πως την Πέμπτη θα υπάρξει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο.

  • «Τελευταία συντήρηση το 2004»!«Τελευταία συντήρηση το 2004»!

    Στο ότι δεν μπορούσαν να βρουν ποιος ήταν αρμόδιος φορές για να κάνει έλεγχο, στάθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Ανδρέας Μανουσάκης μιλώντας για την πτώση του πυλώνα στο Γεντί Κουλέ, ενώ επισήμανε πως η τελευταία συντήρηση είχε γίνει το 2004.

  • Η βροχή τον έστειλε στο πλαστικό!Η βροχή τον έστειλε στο πλαστικό!

    Ο ΠΑΣ Γιάννινα προετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ωστόσο ο καιρός δεν στέκεται σύμμαχος. Η προπόνηση έγινε σε γήπεδο με πλαστικό, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

  • Παίζει με Μπάρτσα ο ΙμπραΠαίζει με Μπάρτσα ο Ιμπρα

    Τη μείωση της ποινής του Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε με ένα νομικό τρικ η Παρί και έτσι ο Σουηδός θα αγωνιστεί και στα δύο ματς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

  • «Δεν θα γίνουμε κολυμβήθρα του Σιλωάμ»«Δεν θα γίνουμε κολυμβήθρα του Σιλωάμ»

    Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα τοποθετείται στο θέμα που έχει προκύψει με το Γεντί Κουλέ , επισημαίνει πως άλλοι είναι αρμόδιοι να δίνουν άδεια και ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να γίνει κολυμβήθρα του Σιλωάμ!

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http:/sport.gr.msn.com