Αθλητικά Παρασκήνια, 29 Μαρτίου 2013

  • Τα λένε Παναθηναϊκός-ΦυτανίδηςΤα λένε Παναθηναϊκός-Φυτανίδης

    Συζητήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Σωκράτη Φυτανίδη καθώς οι πράσινοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του αμυντικού του Ατρομήτου.

  •  «Κάρα» για επιστροφή! «Κάρα» για επιστροφή!

    Ο πάγος… έσπασε και πλέον φαίνεται πως έχει ανοίξει ο δρόμος για πιθανή επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, ώστε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

  • «Νίκη να ξεμπερδεύουμε με τη παραμονή»«Νίκη να ξεμπερδεύουμε με τη παραμονή»

    Το τρίποντο στο ματς της Δευτέρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη θέλει ο τεχνικός του Πανιωνίου Κωνσταντίνος Παναγόπουλος προκειμένου οι κυανέρυθροι να ξεμπερδέψουν με την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

  • Δερμιτζάκης: «Καθοριστικό και για τους δύο»Δερμιτζάκης: «Καθοριστικό και για τους δύο»

    Ένα από τα πλέον κομβικά παιχνίδια για την συνέχεια και των δύο, χαρακτήρισε το ματς του Σαββάτου με τον Άρη στο Βικελίδης, ο τεχνικός του Πανθρακικού Παύλος Δερμιτζάκης.

  • Αναβολή για Στολτίδη, Καρβάλιο και ΜπάντοβιτςΑναβολή για Στολτίδη, Καρβάλιο και Μπάντοβιτς

    Ευχάριστα τα νέα για τη Κέρκυρα, με τους Φαίακες να ακούνε πως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να αναβάλει επ αόριστο την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ομάδας λόγω χρεών σε Στολτίδη, Καρβάλιο και Μπάντοβιτς.

  • Σαρανταπέντε λεπτά πιο νωρίς το ΟΦΗ-ΠΑΣΣαρανταπέντε λεπτά πιο νωρίς το ΟΦΗ-ΠΑΣ

    Την αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε η Σούπερ Λίγκα. Συγκεκριμένα αντί για 17:15 θα αρχίσει στις 16:30.

  • Την Παρασκευή και από ΕΠΟ για τα πλέι οφ!Την Παρασκευή και από ΕΠΟ για τα πλέι οφ!

    Ούτε την Πέμπτη πάρθηκε απόφαση σχετικά με τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, με την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να παραπέμπει το θέμα για την Παρασκευή και το Δ.Σ της ΕΠΟ.

  • Σεμινάριο Αδειοδότησης για ΠΑΕ Super League-ΜΜΕΣεμινάριο Αδειοδότησης για ΠΑΕ Super League-ΜΜΕ

    Την ευκαιρία να μάθουν ενδιαφέροντα πράγματα που αφορούν τις αδειοδοτήσεις, είχαν τόσο οι παράγοντες, όσο και οι δημοσιογράφοι που έδωσαν το παρών στο σεμινάριο της ΕΠΟ με κύριο ομιλητή τον Αντρέα Τραβέρσο.

  • Δύσκολα ο Σισοκό με ΠλατανιάΔύσκολα ο Σισοκό με Πλατανιά

    Ο Ιμπραϊμ Σισοκό δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα λόγω ίωσης και είναι εξαιρετικά δύσκολο να δώσει το παρών στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ.

  • Μόνο ο ίδιος ο κόσμος δεν μπορεί!Μόνο ο ίδιος ο κόσμος δεν μπορεί!

    Τάσος Νικολογιάννης – Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο gazzetta.gr για το οικονομικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που δεν μπορεί να συνεισφέρει.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε