Δραπέτης ο ένας από τους ληστές στα Ίσθμια

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων είναι ένας εκ των δραστών της ληστείας που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών και της ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς που ακολούθησε στα Ίσθμια, στη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα μια 25χρονη κοπέλα. Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή στο Σολωμό Κορινθίας.
Μάλιστα σύμφωνα με το fimotro, fimotro,  πριν από λίγα λεπτά η ΕΛΑΣ κατάφερε να συλλάβει τον ένα από τους τρεις δολοφόνους της άτυχης 25 χρονης. Ο συλληφθείς είναι ένας από τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.
DRAPETIS_new_660_254_630_200
φωτό του φερόμενου ως δράστη.

– Ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δράστες που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκη στην Κόρινθο – Είναι ο ένας από τους 11 που είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές Τρικάλων – Το αυτοκίνητο που είχαν κλέψει από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας εντοπίστηκε στο Σολομό Κορινθίας – Ο κακοποιός είχε πρωταγωνιστήσει και σε άλλη αιματηρή συμπλοκή το 2010 στο Βύρωνα με θύμα έναν 25χρονο – Σοκ και θρήνος για τον άδικο χαμό της 25χρονης Κατερίνας – Η απίστευτη πορεία της σφαίρας που τραυμάτισε θανάσιμα την άτυχη κοπέλα