Αθλητικά Παρασκήνια, 1 Απριλίου 2013

  • Κάτσε καλά...Κάτσε καλά…

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος ξεχωρίζει από ένα ντέρμπι, γεμάτο τακτική, αυτούς που θα είχαν πάρει τη νίκη στα σημεία αν δεν ήταν ματς ποδοσφαίρου, αλλά μία παρτίδα σκάκι…

  • Άρης: «Είναι μυθεύματα»Άρης: «Είναι μυθεύματα»

    Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Άρης στην ανακοίνωση του Πανθρακικού. Οι κίτρινοι κάνουν λόγο για μυθεύματα, τονίζουν πως η φιλοξενία που είχαν στη Κομοτηνή ήταν κάκιστη και επισημαίνουν πως ο Άρης δεν έχει να αποδείξει τίποτα…

  • Σαββίδης: «Αυτός είναι ο αντίπαλός σας»Σαββίδης: «Αυτός είναι ο αντίπαλός σας»

    Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και μιλώντας στους παίκτες ανέφερε πως ο Ολυμπιακός είναι ο αντίπαλός τους. Μάλιστα τους υποσχέθηκε το μισό πριμ νίκης των εκτός έδρας αγώνων.

  • Μέγερι: «Ήμασταν καλοί στα μετόπισθεν»Μέγερι: «Ήμασταν καλοί στα μετόπισθεν»

    Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο αμυντικό τομέα εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων Μπάλαζ Μέγερι.

  • Αγγελίνας: «Μπορούσαμε»Αγγελίνας: «Μπορούσαμε»

    Καλός ο πόντος στο Καραϊσκάκης, αλλά για τον συνεργάτη του Γιώργου Δώνη, Μάκη Αγγελίνα ο ΠΑΟΚ μπορούσε να φύγει με τη νίκη στο ντέρμπι.

  • Καταγγελίες για ξυλοδαρμό στον «Παπ»!Καταγγελίες για ξυλοδαρμό στον «Παπ»!

    Με μία ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, ο Πανθρακικός καταγγέλει μεταξύ άλλων πως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ξυλοκοπήθηκε από μεθυσμένους μπράβους! Η ομάδα της Κομοτηνής αναφέρεται με τα χειρότερα λόγια στην φιλοξενία του Άρη.

  • Κρατάει Βέροια, έριξε την Κέρκυρα!  vids Κρατάει Βέροια, έριξε την Κέρκυρα! (vids)

    Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα στην Ημαθία ο Δημητρόπουλος, ο οποίος με το πέναλτι που δεν ήταν έδωσε ελπίδες σωτηρίας στη Βέροια, καταδικάζοντας σε υποβιβασμό την Κέρκυρα. Στις καθυστερήσεις η βασίλισσα του βορρά έκανε το 2-0 και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

  • Με Βιλανόβα στο ΠαρίσιΜε Βιλανόβα στο Παρίσι

    Ο Τίτο Βιλανόβα αναμένεται να ταξιδέψει για το Παρίσι και τον πρώτο προημιτελικό της Μπαρτσελόνα με την Παρί. Αποθεραπεύτηκαν Τσάβι και Ζόρντι Άλμπα.

  • Δύο συλλήψεις οπαδών του ΆρηΔύο συλλήψεις οπαδών του Άρη

    Η Αστυνομία συνέλαβε δύο οπαδούς του Αρη, 32 και 22 ετών, επειδή προσπάθησαν να εισέλθουν στα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό.

  • Καζιγιάμα: «Μας έλειπε η τελική προσπάθεια»Καζιγιάμα: «Μας έλειπε η τελική προσπάθεια»

    Η έλλειψη τελικής προσπάθειας ήταν για τον μέσο του Παναθηναϊκού Γιοχέι Καζιγιάμα ο λόγος που οι πράσινοι έχασαν, με τον Ιάπωνα να επισημαίνει πως δεν πρέπει να το βάλουν κάτω, αναφορικά με την προσπάθεια εισόδου στα πλέι οφ.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/