Νίκησε τον καρκίνο, “έπεσε” από τη σφαίρα των ληστών!

Γεννήθηκε με λευχαιμία όμως πάλεψε και νίκησε. Η μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων μετά τη γέννηση του αδελφού της, της χάρισε τη ζωή. Όμως η μοίρα, είχε τα δικά της σχέδια για την 25χρονη Κατερίνα από την Κόρινθο και της έκοψε το νήμα ένα βράδυ, στα Ίσθμια. Της έμελλέ να “πέσει” πάνω σε ανταλλαγή πυρών αστυνομικών και κακοποιών.

Η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Δεν ήταν ποτέ γενναία με εκείνη όμως. Η ιστορία της 25χρονης Κατερίνας Ζώγαλη, της άτυχης κοπέλας που σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε κακοποιούς και αστυνομικούς στην Κόρινθο, είναι συγκλονιστική.

Ο θάνατος της έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την Ελλάδα. Ο τρόπος που έφυγε από τη ζωή, η ατυχία να βρεθεί στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Η έκκλησή της στον φίλο της με τον οποίο μιλούσε στο τηλέφωνο: «είμαι γεμάτη αίματα, έλα να με πάρεις», του είπε.

Η 25χρονη δούλευε σε ξενοδοχείο στις Κεχριές ως βοηθός λογίστρια. Τη μοιραία στιγμή, το βράδυ της Παρασκευής γύριζε σπίτι της. Η μοίρα της είχε στήσει καρτέρι στο δρόμο, στο ύψος των Ισθμίων. Η σφαίρα από το καλάσνικοφ του ενός από τους δραπέτες χτύπησε στο έδαφος, τρύπησε το πίσω κάθισμα και σφηνώθηκε στο στήθος της.

Εκείνη που είχε νικήσει τον καρκίνο, έχασε τη ζωή της από την καραμπόλα μιας σφαίρας. Είπαμε, η μοίρα δεν ήταν καλή μαζί της. Αλλά εκείνη είχε τη δύναμη να ξεπεράσει τη λευχαιμία.

Η Κατερίνα γεννήθηκε με λευχαιμία, γράφει σήμερα το Έθνος. Νοσοκομεία, θεραπείες, ταλαιπωρία, επισκέψεις σε γιατρούς. Οι αγρότες γονείς της ήταν πάντα στο πλευρό της. Ξεπέρασαν κι εκείνοι πολλά προβλήματα για να βοηθήσουν τον άγγελό τους, ο πατέρας της έκανε για πολλά χρόνια αιμοκάθαρση.

Την έσωσε από τη λευχαιμία η γέννηση του αδελφού της. Η Κατερίνα ήταν 10 ετών όταν ήρθε στη ζωή ο αδελφός της. Οι γιατροί πήραν βλαστοκύτταρα από το νεογέννητο και έκαναν μεταμόσχευση στην Κατερίνα, σώζοντάς της τη ζωή.

Άριστη μαθήτρια, πέρασε στην ΑΣΟΕΕ, σπούδασε και έπιασε δουλειά ως βοηθός λογίστρια σε ξενοδοχείο κοντά στο πατρικό της. Όλοι μιλούν για ένα γλυκό και καλό κορίτσι.

«Η Κατερίνα είναι μια γλυκιά, δυναμική κοπέλα, που κατάφερε να νικήσει τη λευχαιμία αλλά όχι τις σφαίρες των ληστών. Ερχόταν συχνά στην εκκλησία, ήταν πάντα ευγενική και γελαστή» είπε στο Έθνος ο πατέρας Παύλος Στρούμπας, ιερέας του Αγίου Γεωργίου.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει σήμερα, στις 18:00, στο ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Συγγενείς και φίλοι θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία από το σπίτι της.

Πηγή: NewsIt.gr