Μέσω internet ΑΜΚΑ και ΑΦΜ για τους συνταξιούχους του ΟΓΑ

Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ καλούνται να κάνουν ηλεκτρονικά την επιβεβαίωση του ΑΜΚΑ και του ΑΦΜ, μέχρι τις 8 Απριλίου, ωστε να πάρουν τη σύνταξη του Μαϊου.

Χρήση της Ειδικής Διαδικτυακής Εφαρμογής της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) μπορούν να κάνουν από την 1-4-2013 έως και τις 8-4-2013, οι συνταξιούχοι του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων που δεν προσήλθαν έως τις 29 Μαρτίου 2013 στους ανταποκριτές του ΟΓΑ να συμπληρώσουν ή να διορθώσουν τον ΑΜΚΑ ή τον ΑΦΜ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΓΑ, οι συνταξιούχοι μπορούν να ελέγξουν εάν είναι συμπληρωμένα σωστά τα στοιχεία του ΑΜΚΑ και του ΑΦΜ στην ενημερωτική επιστολή που τους έχει στείλει ο Οργανισμός. Στην περίπτωση που διαπιστώσουν πρόβλημα, μπορούν να συμπληρώσουν τις ελλείψεις στην ιστοσελίδα της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr). στη θέση, «Συμπλήρωση κενών ΑΜΚΑ και ΑΦΜ Συνταξιούχων».

Οι συνταξιούχοι που θα συμπληρώσουν τον ΑΦΜ ή/και ΑΜΚΑ μέσω της συγκεκριμένης διαδικτυακής υπηρεσίας έως τις 8-4-2013 θα λάβουν κανονικά τη σύνταξη του Μαΐου 2013.