Βόμβα στην “Έμπατη” στην Κηφισιά – Ισχυρότατη η έκρηξη

Μια ισχυρότατη έκρηξη άκουσαν οι κάτοικοι των βορείων προαστίων τα ξημερώματα στις 04:00. Άγνωστοι είχαν τοποθετήσει βόμβα στο γνωστό κέντρο “Έμπατη” στην Κηφισιά. Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.

Η βόμβα τοποθετήθηκε κοντά στην είσοδο του κέντρου. Την ώρα εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης και κάποιοι εργαζόμενοι βρισκόταν στο χώρο.

Δεν υπήρξε κάποιο προειδοποιητικό τηλεφώνημα.
Μπήκαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, αλλά ευτυχώς παρά το γεγονός ότι από την ισχυρότατη έκρηξη λαμαρίνες και διάφορα αντικείμενα εκσφενδονίστηκαν σε απόσταση δεκάδων μέτρων δεν τραυματίστηκε κανείς.

Η πρόσοψη της επιχείρησης έχει σχεδόν καταστραφεί, καταστροφές έχει υποστεί και ο εξωτερικός χώρος του νυχτερινού κέντρου.

Ο θόρυβος ήταν τόσο ισχυρός που έγινε αντιληπτός από κατοίκουςστην Κηφισιά, τη Ν. Ερυθραία, τη Ν. Κηφισιά, την Πολιτεία, την Εκάλη και τον Άγ. Στέφανο.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας, αλλά και άνδρες του ΤΕΕΜ για να ελέγξουν μήπως οι δράστες είχαν τοποθετήσει και δεύτερο μηχανισμό.

Το νυχτερινό κέντρο στο ύψος του κόμβου της Βαρυμπόμπης στη Νέα Κηφισιά, στο ρεύμα προς Αθήνα. Οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους σε ολόκληρη την περιοχή, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.

Πηγή: NewsIt.gr

Φωτογραφία: NewsIt.gr