Επτά συλλήψεις για την εισβολή στο Πανεπιστήμιο Πειραιά – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τα έκτροπα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και την εισβολή μεγάλης ομάδας νεαρών που προξένησαν καταστροφές, η αστυνομία εντόπισε ένα αυτοκίνητο και το ακινητοποίησαν με επτά επιβαίνοντες.

Τα επτά αυτά άτομα αναγνωρίστηκαν από τους μάρτυρες φοιτητές, ως συμμετέχοντες στα επεισόδια και άρα συνελήφθησαν αμέσως.
Οι συλληφθέντες, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα των επικίνδυνων σωματικών βλαβών, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και παράβαση του Νόμου περί όπλων θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών συνεχίζονται.
Είχε προηγηθεί εισβολή μίας ομάδας σαράντα περίπου ατόμων οι οποίοι κρατώντας λοστούς, πτυσσόμενα κλομπ, ξύλινα ρόπαλα και μαύρες σημαίες εισήλθαν στο χώρο της εκδήλωσης χτυπώντας απρόκλητα και αδιακρίτως τους παρευρισκόμενους φοιτητές,προκαλώντας παράλληλα ζημιές σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό και ηχητικά μηχανήματα.
Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης ήταν ο τραυματισμός δύο (2) φοιτητών ηλικίας 19 και 21 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

NewsIt.gr