H EA ψηφίστηκε ως η χειρότερη εταιρεία στην Αμερική για δεύτερη συνεχή χρονιά

Η Electronic Arts κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της χειρότερης εταιρείας στην Αμερική για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην ψηφοφορία που διεξάγει κάθε χρόνο το site Consumerist, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

 

 

 

Στον “τελικό” η ΕΑ επικράτησε της Bank of America συγκεντρώνοντας ποσοστό 78% και έγινε η πρώτη εταιρεία που ψηφίζεται ως χειρότερη για δύο συνεχείς χρονιές.

 

Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο που έκαναν από το Consumerist κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, στο οποίο σημειώνουν πως “Μετά την περσινή ανάδειξή της ως χειρότερη εταιρεία, υπήρχαν ελπίδες πως η Electronic Arts θα λάμβανε το μήνυμα: να σταματήσει να βλέπει τους πελάτες της μόνο σαν χρήμα και να μη βγάζει στην αγορά τόσα ημιτελή ή/και προβληματικά games, με στόχο να τους κάνει να πληρώσουν επιπλέον για όσα θα έπρεπε να είχαν ευθύς εξαρχής”.

 

Εξαιτίας του πολύ αρνητικού κλίματος για την ΕΑ, το οποίο επιδεινώθηκε σημαντικά λόγω του SimCity, ο COO της εταιρείας Peter Moore, αναγκάστηκε να προβεί σε δημόσια απολογητική δήλωση, σε μία προσπάθεια να κατευνάσει την κατάσταση.

 

[]