Καλοκαιρινός ο καιρός την Παρασκευή – Δείτε την πρόγνωση

Αίθριος και ζεστός θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, ενώ τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν κατά τόπους ομίχλες στα ηπειρωτικά. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση.

Μακεδονία, Θράκη Καιρός: γενικά Αίθρας. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα. Κατά τόπους ομίχλες τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς. Το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 6 έως 22 βαθμούς κελσίου.  

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: γενικά αίθριος. Κατά τόπους ομίχλες τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 8 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.  

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 τοπικά 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 9 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 τοπικά 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 στα νότια βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Αττική Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 το απόγευμα νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 9 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Σάββατο 13-04-2013 Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια πελάγη 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε σχετικά υψηλή για την εποχή επίπεδα.

Κυριακή 14-04-2013 Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Τη νύχτα στα κεντρικά και βόρεια τα φαινόμενα θα ενταθούν. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Δευτέρα 15-04-2013 Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στις ανατολικές και νότιες περιοχές θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε περαιτέρω πτώση κυρίως στην ανατολική Ελλάδα.

Τρίτη 16-04-2013 Καιρός: στη δυτική και βόρεια Ελλάδα άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με πιθανότητα τοπικών βροχών η σποραδικών καταιγίδων κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα.

Τετάρτη 17-04-2013 Καιρός: στην ανατολική και νότια χώρα αρχικά νεφώσεις με βροχές και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 7 και πιθανόν 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

NewsIt.gr