Γράμμα με ύποπτη ουσία στον Μπαράκ Ομπάμα;

Σε «κόκκινο συναγερμό» βρίσκονται οι δυνάμεις ασφαλείας των ΗΠΑ σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς, μετά τις βομβιστικές επιθέσεις και το γράμμα με δηλητηριώδη ουσία που εστάλη σε Αμερικανό γερουσιαστή, ένα νέο ύποπτο γράμμα φέρεται ότι έχει εντοπιστεί με παραλήπτη τον ίδιο τον πρόεδρο της χώρας, Μπαράκ Ομπάμα.

Οπως μεταδίδει το τηλεοπτικό κανάλι NBC οι αρχές εντόπισαν ένα ύποπτο γράμμα που είχε ως παραλήπτη τον Μπαράκ Ομπάμα σε μια τοποθεσία μακριά από τον Λευκό Οίκο με το FBI να συνδέει το περιστατικό με το γράμμα που εστάλη σε Αμερικανό γερουσιαστή το οποίο περιείχε τη δηλητηριώδη ουσία ρικίνη.

«Ενα γράμμα απευθυνόμενο στον πρόεδρο Ομπάμα ελήφθη σε μια απομακρυσμένη περιοχή ελέγχου που περιείχε μια ύποπτη ουσία. Εργαζόμαστε στενά με το FBI και την αστυνομία του Καπιτωλίου για την έρευνα» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Secret Service.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη μονάδα ελέγχου που χρησιμοποιείται για να ελέγχει την αλληλογραφία προς το Κονγκρέσο και το Λευκό Οίκο είναι προς το παρών κλειστή για να εξακριβωθεί εάν υπάρχουν και άλλα τέτοια πακέτα.