Τραγικές ιστορίες από τη Βοστώνη

– Ποιά είναι η κοπέλα που καθόταν σοκαρισμένη στο πεζοδρόμιο λίγα λεπτά μετά την έκρηξη
– Τι απέγινε εκείνη και η οικογένειά της που συμμετείχαν στο Μαραθώνιο της Βοστόνης
– Ποιός είναι ο νεαρός άνδρας που μετέφεραν με αναπηρικό καροτσάκι από τον τόπο της τραγωδίας με κομένο το ένα πόδι
– Ο πατέρας του έμαθε για την τύχη του παιδιού του όταν είδε την φωτογραφία του στο ίντερνετ!

Και οι δυο τους έγιναν πρωτοσέλιδο. Και οι δυο φωτογραφίες τους έκαναν το γύρο του κόσμου. Είναι δυο από τους αμέτρητους πρωταγωνιστές του μακελειού της Βοστόνης.

Η Νικόλ Γκρος είναι 31 ετών. Λίγα λεπτά μετά το μακελειό, τα πάντα είχαν πλημμυρίσει αίμα. Εκείνη, καθόταν αποσβολωμένη στο πεζοδρόμιο μέσα στα αίματα και όπως είπαν πολλοί, η έκφρασή της ήταν η επιτομή του σοκ.

Η Νικόλ είναι γυμνάστρια από την Βόρεια Καρολίνα. Από την έκρηξη έσπασε ένα πόδι, τον αστράγαλό της, και είχε και διάφορα άλλα επιφανειακά τραύματα. Ηταν από τους τυχερούς…

Καθόταν στην γραμμή του τερματισμού περιμένοντας την 57χρονη μητέρα της Κάρολ Ντάουνινγκ η οποία συμμετείχε στον Μαραθώνιο.

Δίπλα της καθόταν ο σύζυγός της Μάικλ και η αδερφή της Έρικα Μπράνοκ 29 ετών νηπιαγωγός.

Η 29χρονη δεν ήταν το ίδιο τυχερή με την αδερφή της. Τα τραύματα στα πόδια της ήταν τόσο άσχημα που της τα ακρωτηρίασαν από το γόνατο και κάτω. Ο σύζυγος της Νικόλ, Μάικλ, υπέστη σοβαρά τραύματα και εγκαύματα.

Στο χάος που ακολούθησε, ο Μαικλ δεν μπορούσε να εντοπίσει ούτε την γυναίκα του, ούτε την κουνιάδα του.
Και οι δυο μεταφέρθηκαν σε διαφορετικά νοσοκομεία.

Λίγες ώρες πριν το μακελειό, η Νικόλ περήφανη για την μητέρα της είχε γράψει ότι παρά την ηλικία της θα συμμετάσχει στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.

Είδε τον γιο του με κομμένο πόδι στο ιντερνετ!

Ο Τζεφ Μπαουμαν, προσπαθούσε απεγνωσμένα να βρει τον γιο του που λέγεται επίσης Τζεφ, λίγα λεπτά μετά τις εκρηξεις στην Βοστόνη. Ο Τζεφ ηταν στον Μαραθώνιο για να χειροκροτήσει την αγαπημένη του. μεταξύ απεγνωσμένων τηλεφωνημάτων η προγονή του Τζεφ του τηλεφώνησε και του είπε για μια φωτογραφία που πρέπει οπωσδήποτε να δει.

Εκείνος μπήκε στο ιντερνετ στο site που του είπε και είδε τον γιο του με κομένο πόδι να μεταφέρεται από την σκηνή του μακελειού με αναπηρικό καροτσάκι!

Τότε άρχισε να τηλεφωνεί σε όλα τα νοσοκομεία και ταυτόχρονα ξεκίνησε από το Νιού Χαμσάιρ για την Βοστόνη.

Όταν ο 27χρονος γιος του Τζεφ, ξύπνησε από τη νάρκωση μετά από πολύωρο χειρουργείο, διαπίστωσε ότι του είχαν ακρωτηριάσει και τα 2 του πόδια. Δεν μπορούσε να μιλήσει. Το μόνο που ψέλλισε ήταν Μπαμ!

Πηγή: NewsIt.gr