Άντρας όρμηξε στον νέο πρόεδρο της Βενεζουέλας μέσα στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία του μετά την ορκωμοσία του στο κοινοβούλιο της χώρας, όταν ένας άνδρας όρμησε στην εξέδρα και του άρπαξε το μικρόφωνο.

Ο άνδρας, που φορούσε κόκκινο τζάκετ, κατάφερε να αρπάξει το μικρόφωνο προτού να τον ακινητοποιήσουν και να τον απομακρύνουν οι σωματοφύλακες του νέου προέδρου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ο Μαδούρο συνέχισε πάντως την ομιλία του τονίζοντας ότι η ασφάλεια δεν κατάφερε να τον προστατεύσει. “Η ασφάλεια απέτυχε πλήρως. Θα μπορούσαν να με έχουν πυροβολήσει εύκολα”, είπε χαρακτηριστικά. Να σημειωθεί ότι μεταξύ των παρευρισκομένων στην τελετή ήταν και οι ηγέτες της Βραζιλίας, του Ιράν και της Αργεντινής.
Ο 50χρονος Μαδούρο εξελέγη την περασμένη Κυριακή με ποσοστό 50,8% έναντι 49% του υποψηφίου της αντιπολίτευσης Ενρίκε Καπρίλες, ο οποίος αμφισβητεί το αποτέλεσμα και ζητεί να υπάρξει ανακαταμέτρηση των ψήφων. Κατά τη διάρκεια της τελετής της ορκωμοσίας σε πολλές συνοικίες της πόλης υποστηρικτές της αντιπολίτευσης οργάνωσαν διαμαρτυρία χτυπώντας κατσαρόλες. Οι αρχές από την πλευρά τους εκτόξευσαν πυροτεχνήματα.

NewsIt.gr