Στην Β΄Εθνική η ΑΕΚ! Κάνει λόγο για “διεφθαρμένο σύστημα”

Λίγες ώρες μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ για υποβιβασμό της ΑΕΚ στη Β’ Εθνική (Football League), η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε τα ξημερώματα της Παρασκευής με ανακοίνωση που κάνει λόγο για προμελετημένο έγκλημα με ηθικούς αυτουργούς τους διοικούντες του «συστήματος» της σήψης. Παράλληλα, η Ένωση προανήγγειλε ότι η μάχη θα συνεχιστεί στο Εφετείο.

Αναλυτικά:

«Το διεφθαρμένο “σύστημα” υπέδειξε στη 1.12!! την ΑΕΚ ένοχη.

Προμελετημένο το έγκλημα με φυσικούς αυτουργούς καταρχήν τον Τριτσώνη και την επιτροπή των κ.κ. Χαρίλαου Κλουκίνα, Στέφανου Στεφανόπουλου, Γιώργου Στεφανάκη και ηθικούς αυτουργούς τους διοικούντες του “συστήματος” της σήψης.

Στο παρελθόν έχουμε δει πολλά σε βάρος μας. Μεταξύ άλλων, αφαίρεση πρωταθλήματος με αλλαγή νόμου (1988), ενώ είναι νωπές ακόμη οι μνήμες μας όταν η ΑΕΚ έχασε σε κάποιες δικαστικές αίθουσες (2008) τον τίτλο του πρωταθλήματος που κέρδισε πανάξια μέσα στο γήπεδο.

Σήμερα το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να της αφαιρέσει, πάλι στα χαρτιά, το δικαίωμα να παλέψει για τη σωτηρία της.

Η ΑΕΚ δεν παραδίδει τα όπλα γιατί έχει μάθει να αγωνίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι τέλους. Αρχής γενομένης από την Κυριακή στο Περιστέρι και στη συνέχεια την ερχόμενη εβδομάδα στο Εφετείο όπου πιστεύουμε επιτέλους να δικαιωθούμε.

ΥΓ1: Η ΑΕΚ δεν παρακάλεσε ούτε χρησιμοποίησε ποτέ πλάτες Υπουργών για να πετύχει “στόχους”.

ΥΓ2: Για να μην ξεχνιόμαστε. Υπεύθυνη για τον ορισμό του κάθε Τριτσώνη στο πιο …συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων, ιδιαίτερα των τελευταίων αγωνιστικών, είναι η ΚΕΔ του κ. Καραμελίδη.

ΥΓ3: Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας δεν θα ξεχάσουν τη σημερινή νύχτα. Τους καλούμε να αρχίσουν αν βλέπουν την ομάδα μας σε αυτό το …καθαρό πρωτάθλημα μόνο από το γήπεδο και να αφήσουν τους αποκωδικοποιητές της NOVA στους κάδους ανακύκλωσης”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ».

Newsroom ΔΟΛ