Αθλητικά Παρασκήνια, 20 Απριλίου 2013

  •  ΑΕΚ, Λάρισα και Τσίγκοφ! ΑΕΚ, Λάρισα και Τσίγκοφ!

    Βασίλης Γαλούπης – Ο Βασίλης Γαλούπης γράφει με αφορμή την κόντρα ΑΕΚ Λάρισας που ξέσπασε από χθες και φωτίζει πτυχές της περιβόητης υπόθεσης με το κρούσμα ντόπινγκ του Τσίγκοφ!

  • Προβλήματα εν όψει φιέσταςΠροβλήματα εν όψει φιέστας

    Αρκετά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός λίγο πριν την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μήτρογλου, Χολέμπας, Μοντέστο και Φουστέρ αισθάνθηκαν ενοχλήσεις, ωστόσο η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

  • Επίπληξη και ανάκληση σε Καραλή και Ξάνθη!Επίπληξη και ανάκληση σε Καραλή και Ξάνθη!

    Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κήρυξε πειθαρχικώς ελεγκτέους τον Γιάννη Καραλή και την ΑΕΚ για το σχόλιο που έκανε στο Facebook, αλλά και τις εφτά ανακοινώσεις της Ξάνθης για τον διαιτητή Αμπάρκιολη.

  • Θα τοποθετηθεί η Super League για ΑΕΚΘα τοποθετηθεί η Super League για ΑΕΚ

    Η Λίγκα με ανακοίνωση της ενημερώνει τη φίλαθλη κοινή γνώμη πως θα απαντήσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της υπό εξέλιξη πειθαρχικής διαδικασίας.

  • Υποσχέθηκαν τίτλους και θέαμαΥποσχέθηκαν τίτλους και θέαμα

    Την υπόσχεσή τους για ακόμα περισσότερους τίτλους σε συνδυασμό με πλούσιο θέαμα, έδωσαν ο Μίτσελ και οι παίκτες του σε εκδήλωση χορηγού του Ολυμπιακού. Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

  • Ένας μεγάλος τελικός…Ένας μεγάλος τελικός…

    Κώστας Νικολακόπουλος – Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για τον επικείμενο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας

  • «Μπορεί να αλλάξει η απόφαση για ΑΕΚ»«Μπορεί να αλλάξει η απόφαση για ΑΕΚ»

    Την αισιοδοξία του ότι μπορεί να αλλάξει η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague που υποβιβάζει την ΑΕΚ στην Football League, εξέφρασε ο Ανδρέας Δημητρέλος.

  • Ο Παππάς στο Ατρόμητος - ΑΕΚΟ Παππάς στο Ατρόμητος – ΑΕΚ

    Ο Ανδρέας Παππάς θα σφυρίξει την αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι. Ο εν λόγω διαιτητής ήταν και στο Βέροια – Αρης. Ο Κομίνης στο Ξάνθη – Άρης.

  • Σαραβάκος με... φόντο Νταμπίζα!Σαραβάκος με… φόντο Νταμπίζα!

    Ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει πως δεν αφήνει εκτός πλάνων τον Νταμπίζα, αλλά λόγω της αντίδρασης του κόσμου σκέφτεται να… ρίξει μπροστά τον Σαραβάκο!

  • Ο Ζιοβάνι μιλάει στα παιδιά!Ο Ζιοβάνι μιλάει στα παιδιά!

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, τον Βραζιλιάνο μάγο της μπάλας, Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέϊρα, θα έχουν οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Κώστέα-Γείτονα, στους οποίους θα μιλήσει για την φιλανθρωπική του δράση.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/