Αυτή, μάλιστα! Η νέα υπουργός αθλητισμού της Βενεζουέλας!

Ο νέος ηγέτης της Βενεζουέλας Nicolas Maduro παρουσίασε τη νέα κυβέρνηση του, τοποθετώντας σε θέσεις κλειδιά έμπιστους ανθρώπους του Τσάβες. Στόχος του είναι να αντιμετωπίσει τα πιεστικά προβλήματα της χώρας που είναι, απο τις εκτεταμένες διακοπές ρεύματος μέχρι τον μεγάλο πληθωρισμό.
Όμως όλοι μιλάνε για μιά υπουργό. Πρόκειται για την Aλεξάντρα Μπενίτες, που τοποθετήθηκε υπουργός Αθλητισμού. Και αυτό όχι μόνο λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής της αλλά και για το ότι είχε πρόσφατα είχε φωτογραφηθεί γυμνή, για το γνωστό περιοδικό της Βενεζουέλας, “Ultima Noticias”, μόνο με ένα ξίφος της ξιφασκίας.
Η Μπενίτες, είναι ξιφομάχος και πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς του 2004, του 2008 και του 2012. Στις φωτογραφίες καλύπτει το στήθος της με ένα ξίφος και το απόκρυφο σημείο της κάτω, με το κράνος. Και η φαντασία όλων καλπάζει…
Ενθουσιασμένη για τα νέα της καθήκοντα η Μπενίτες έγραψε στο Twitter όπου έχει περισσότερους από 60 χιλιάδες followers: «Αποτελεσματικότητα ή τίποτε! Από σήμερα ανοίγεται μπροστά μου μια νέα πρόκληση και υπόσχoμαι ότι θα υπερασπιστώ την πατρίδα μου με την ίδια αφοσίωση που έδειχνα και ως αθλήτρια».

alejandra-benitez (1)
alej3

Alejandra-Benítez3
alej1
το χριμα.γρ