Ποδοσφαιριστής πήγε με την κοπέλα μαφιόζου και το πλήρωσε ακριβά

Άτακτος και άτυχος ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Βάσκο ντα Γκάμα, Μπερνάρντο, ο οποίος είχε συνάψει σχέσεις με το μοντέλο Νταγιάνα Ροντρίγκες, σύντροφο ηγέτη εγκληματικής οργάνωσης στο Ρίο ντε Τζανέιρο και το πλήρωσε ακριβά.

Ο 22χρονος μέσος απήχθη μαζί με την “πέτρα του σκανδάλου”, από καρτέλ εμπόρων ναρκωτικών και ενδεχομένως να βασανίστηκε.

undefined

 

 

Δημοσιεύματα στη Βραζιλία αναφέρουν πως η Νταγιάνα Ροντρίγκες πυροβολήθηκε πέντε φορές στα πόδια ενώ ο Μπερνάρντο κατάφερε να ξεφύγει μετά από παρέμβαση δύο άλλων ποδοσφαιριστών, του Γουέλινγκτον της Φλουμινένσε και του Τσάρλες της Παλμέιρας.

 

“Μίλησα με τον Μπερνάντο πρόσφατα και η προτεραιότητά μας είναι να δώσουμε πλήρη στήριξη στον παίκτη. Φυσικά η Βάσκο δεν θέλει το όνομά του να εμπλέκεται σε τίποτα άλλο πέραν αυτών που κάνει στο γήπεδο. Ο Μπερνάντο θα έχει τη στήριξη της ομάδας, ενώ οι νομικές διαδικασίες έχουν ξεκινήσει”, τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής είπε μετά το τέλος της περιπέτειάς του: “Ευχαριστώ, δόξα τω Θεώ”, διαβεβαιώνοντας ότι είναι καλά, ενώ ζήτησε τη στήριξη του κόσμου.

Contra.gr