Αθλητικά Παρασκήνια, 29 Απριλίου 2013

  • Ζει και ελπίζει η ΜάλαγαΖει και ελπίζει η Μάλαγα

    Οι Ανδαλουσιανοί νίκησαν 2-1 την Χετάφε και παρέμειναν στη μάχη του σεντονιού. Δύσκολα προλαβαίνει την Ευρώπη η Σεβίλλη (1-1 στη Βαγιαδολίδ).

  • Το κοινωνικό πρόσωπο του ΑτρόμητουΤο κοινωνικό πρόσωπο του Ατρόμητου

    Για ακόμα μία φορά ο Ατρόμητος δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο. Οι κυανόλευκοι θα βρεθούν την Μεγάλη Δευτέρα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου προσφέροντας αρνιά στις ευπαθείς ομάδες της πόλης.

  • Αλλάζει τα δεδομένα το Κύπελλο;Αλλάζει τα δεδομένα το Κύπελλο;

    Η πρόκριση του Αστέρα Τρίπολη στον τελικό του Κυπέλλου επί του ΠΑΟΚ, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και στα πλέι οφ. Το gazzetta.gr θυμίζει το πρόγραμμα των αγώνων που θα κρίνουν την δεύτερη θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ.

  • «Πιστολιά» ο... πρώην  vid «Πιστολιά» ο… πρώην (vid)

    Ο Φαν Πέρσι επέστρεψε πρωταθλητής στο Εμιρεϊτς , σκόραρε όπως και στον Α γύρο και έβαλε φρένο (1-1) στις ορέξεις της Αρσεναλ για την 3η θέση.

  • Τσαμπούρης: «Θα τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο»Τσαμπούρης: «Θα τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο»

    Αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την διοίκηση της ομάδας που τους έχει λύσει όλα τα προβλήματα, ο αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης Σάββας Τσαμπούρης αναφέρθηκε στην πρόκριση στον τελικό, επισημαίνοντας πως θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το Κύπελλο.

  • Μετά την πρόκριση το πριμ...Μετά την πρόκριση το πριμ…

    Διπλό λόγω είχαν χθες για να πανηγυρίζουν οι παίκτες του Αστέρα, καθώς εκτός από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, άκουσαν τους μεγαλομετόχους Μπάκο και Καϋμενάκη να τους υπόσχονται πριμ 50.000 ευρώ.

  • Χέρι, χέρι στην ΤσάμπιονσιπΧέρι, χέρι στην Τσάμπιονσιπ

    Ρέντινγκ και Κ.Π.Ρ. ήρθαν ισόπαλες χωρίς γκολ και υποβιβάστηκαν ταυτόχρονα και μαθηματικά. Αρνητικό ρεκόρ Ρέντναπ στους Ρέιντζερς.

  • Αν ο ΠΑΟΚ βιάζεται, να πάει αργά…Αν ο ΠΑΟΚ βιάζεται, να πάει αργά…

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος αφήνει τους υπόλοιπους να κόψουν τα ένοχα κεφάλια του αποκλεισμού και αναρωτιέται αν ο Σαββίδης βλέπει το δέντρο ή το δάσος;

  • Κοντοές: «Προβλέψιμος ο Ολυμπιακός»Κοντοές: «Προβλέψιμος ο Ολυμπιακός»

    Αισιόδοξος πως ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να τα καταφέρει στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Γιάννης Κοντοές, χαρακτηρίζοντας τους ερυθρόλευκους προβλέψιμους.

  • Στο... ψάξιμο για αντι-Δώνη!Στο… ψάξιμο για αντι-Δώνη!

    Έντονος είναι ο προβληματισμός στον ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Δώνη μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό και ήδη ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει δώσει εντολή να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/