Αθλητικά Παρασκήνια, 30 Απριλίου 2013

  • Βωβός: «Σε πέντε χρόνια γκρεμίζεται η Λεωφόρος»Βωβός: «Σε πέντε χρόνια γκρεμίζεται η Λεωφόρος»

    – Με δηλώσεις του ο Άρης Βωβός επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός έχει πάρει παράταση πέντε χρόνων για να χτίσει το γήπεδό του και πως μετά από το διάστημα αυτό η Λεωφόρος θα κατεδαφιστεί.

  • Xanthi Fans: «Γιατί δεν έγινε Λεωφόρο»;Xanthi Fans: «Γιατί δεν έγινε Λεωφόρο»;

    Φώτης Καρακούσης – Με τον δικό τους τρόπο οι οπαδοί της Ξάνθης τοποθετούνται για την αλλαγή έδρας των μπαράζ, τονίζοντας πως απορούν γιατί δεν θα γίνει στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

  • Πανιώνιος: «Έπρεπε να το δώσουμε»Πανιώνιος: «Έπρεπε να το δώσουμε»

    Φώτης Καρακούσης – Τους λόγους που παραχωρεί τη Νέα Σμύρνη για τον αγώνα μπαράζ του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη εξηγεί με ανακοίνωσή του ο Πανιώνιος.

  • Legend με το... καλημέρα!Legend με το… καλημέρα!

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έγραψε το όνομά του στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χρυσά γράμματα, καθώς φτάνοντας τα 25 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ κάνει την καλύτερη σεζόν-ντεμπούτο.

  • Περάστε κόσμε!Περάστε κόσμε!

    Φώτης Καρακούσης – Το δικό της ευχαριστώ στον κόσμο που στήριξε την ομάδα την χρονιά που μας πέρασε λέει η διοίκηση του ΟΦΗ, με την απόφασή της να είναι δωρεάν η είσοδος στο φιλικό της Μεγάλης Τρίτης με τον Πλατανιά στο Γεντί Κουλέ (17:00).

  • Φιλική νίκη για ΒέροιαΦιλική νίκη για Βέροια

    – Φιλικό αγώνα είχε σήμερα Μεγάλη Δευτέρα για την Βέροια. Η “βασίλισσα του βορρά” αντιμετώπισε στην Κοζάνη την τοπική ομάδα, την οποία και κέρδισε με 2-1. Δοκίμασε παίκτες ο Καλαϊτζίδης.

  • Η Μπάρτσα «απαγγέλλει» Καβάφη  vid !Η Μπάρτσα «απαγγέλλει» Καβάφη (vid)!

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος απολαμβάνει στο blog του ένα υπέροχο βίντεο και αναρωτιέται για τις προθέσεις της Μπάρτσα σχετικά με τον Τίτο Βιλανόβα…

  • Από Λάρισα σε Νέα Σμύρνη το μπαράζΑπό Λάρισα σε Νέα Σμύρνη το μπαράζ

    Φώτης Καρακούσης – Αλλαγής έδρας στο μπαράζ του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου. Αντί για την Λάρισα που είχε αρχικά οριστεί, θα λάβει χώρα στην Αθήνα και τη Νέα Σμύρνη.

  • Ζήτησε και άλλο χρόνο ο ΒαλβέρδεΖήτησε και άλλο χρόνο ο Βαλβέρδε

    Θοδωρής Βασίλης – Στην αναμονή έβαλέ την Βαλένθια ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε και άλλο χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση των “νυχτερίδων” για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

  • Γήπεδο, το μόνο όραμα για ΠΑΟ – ΑλαφούζοΓήπεδο, το μόνο όραμα για ΠΑΟ – Αλαφούζο

    Γιάννης Σερέτης – Ποιος… Νταμπίζας και ποιος Αναστασίου: ο Γιάννης Σερέτης γράφει για τον αληθινά μεγάλο στόχο που (πρέπει να) έχει ο Παναθηναϊκός και προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com