Συλλήψεις στην Αθήνα με “άρωμα” τρομοκρατίας

Σε έξι προσαγωγές για ταυτοποίηση στοιχείων προχώρησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν πως ανάμεσα στους έξι προσαχθέντες είναι και δύο καταζητούμενοι για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και μία κοπέλα η οποία, όμως, κατάφερε να ξεφύγει μέσα από τα χέρια της αστυνομίας και καταζητείται.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται στοιχεία από τις έρευνες, μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά τους ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι προσαγωγές έγιναν σε καφετέρια της Νέας Φιλαδέλφιας, στη λεωφόρο Δεκελείας. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της καφετέριας οι συλληφθέντες είχαν πάει και πάλι πριν από 20 περίπου ημέρες στην ίδια καφετέρια.

Όπως έγινε γνωστό, άνδρες της αντιτρομοκρατικής εισέβαλαν λίγο πριν τις τέσσερις το απόγευμ,α της Μ. Τρίτης, στην καφετέρια, με προετεταμένα τα όπλα. Διέταξαν τους θαμώνες να πεσουν στο δάπεδο και προέβησαν στην σύλληψη των νεαρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλες δύο έρευνες της αντιτρομοκρατικής βρίσκονται σε εξέλιξη αργά το απόγευμνα της Μεγάλης Τρίτης σε δύο σημεία της Αττικής.