Αθλητικά Παρασκήνια, 1 Μαϊου 2013

  • ΡΕΑΛιστικά... μόνο η Γη γυρίζει  vid ΡΕΑΛιστικά… μόνο η Γη γυρίζει (vid)

    Γιώργος Καραμάνος – Οι Μαδριλένοι άγγιξαν το θαύμα, έχασαν τα άχαστα, έβαλαν δύο στο τέλος, αλλά η Μπορούσια βρέθηκε στον τελικό του “Γουέμπλεϊ”.

  • Τα λέει με Δήμαρχο ο ΜποροβήλοςΤα λέει με Δήμαρχο ο Μποροβήλος

    Φώτης Καρακούσης – Εκτός από την αγωνιστική προετοιμασία, στον Αστέρα Τρίπολης τρέχουν για να είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ο Γιώργος Μποροβήλος θα έχει την Πέμπτη συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρίπολης για να πουν σχετικά με την διάθεση των 13.000 εισιτηρίων.

  • Βονόρτας: «Ισχυρό κίνητρο η Ευρώπη»Βονόρτας: «Ισχυρό κίνητρο η Ευρώπη»

    – Ένα παιχνίδι-μια χρονιά, χαρακτήρισε τον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Βονόρτας, τονίζοντας πως η Ευρώπης είναι ισχυρό κίνητρο για την ομάδα του.

  • Εκτός Μπουσκέτς, ΑμπιντάλΕκτός Μπουσκέτς, Αμπιντάλ

    Γιώργος Καραμάνος – Ολοκληρώθηκε το κακό για τη Μπαρτσελόνα που έχει ξεμείνει από αμυντικούς ενόψει Μπάγερν. Ο Σονγκ στην θέση του Μπουσκέτς.

  • Χιλιανός... ΠολίτηςΧιλιανός… Πολίτης

    Γιώργος Καραμάνος – Στο Μάντσεστερ έχουν κάνει την επιλογή τους και όλα συνηγορούν πως ο Εμάνουελ Πελεγκρίνι θα γίνει το καλοκαίρι ο αντικαταστάτης του Μαντσίνι.

  • «Κορυφαία στον κόσμο!»«Κορυφαία στον κόσμο!»

    Γιώργος Καραμάνος – Ο κόουτς της Μπάγερν αποθέωσε τους Μπλαουγκράνα και χτύπησε καμπανάκι στους παίκτες του να παραμείνουν σε εγρήγορση παρά το 4-0 του Μονάχου.

  • Εσωτερικό διπλό και καλό Πάσχα σε ΠανιώνιοΕσωτερικό διπλό και καλό Πάσχα σε Πανιώνιο

    Φώτης Καρακούσης – Την τελευταία τους προπόνηση ενόψει των εορτών του Πάσχα έκαναν την Μεγάλη Τρίτη στον Πανιώνιο. Οι “κυανέρυθροι” έπαιξαν οικογενειακό διπλό και έδωσαν ραντεβού για την Τρίτη του Πάσχα.

  • Τόσα δίνουν για ΚριστιάνοΤόσα δίνουν για Κριστιάνο

    Γιώργος Καραμάνος – 77 εκατ. + Νάνι και 94 εκατ. οι επικείμενες κρούσεις για τον Ρονάλντο που ακόμα δεν έχει ανανεώσει με τη Ρεάλ.

  • Νέα αναβολή στο φιλικό με Λεβαδειακό!Νέα αναβολή στο φιλικό με Λεβαδειακό!

    Φώτης Καρακούσης – Αρχικά είχε οριστεί για Μεγάλη Τρίτη, μετά πήγε Τετάρτη του Πάσχα και τώρα το φιλικό του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακό, όχι απλά άλλαξε έδρα μιας και θα διεξαχθεί στην Λιβαδειά, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η νέα ημερομηνία.

  • «Ο Παναθηναϊκός ξαναπατάει στο Γουέμπλεϊ»«Ο Παναθηναϊκός ξαναπατάει στο Γουέμπλεϊ»

    – Ο Παναθηναϊκός θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου το οποίο θα γίνει στην Αγγλία, με ομάδες U15 και για τη συμμετοχή μίλησαν οι Γιάννης Σαμαράς, Χάρης Μαυρίας και Αριστείδης Καμάρας.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com