Παραλίγο μακελειό στο Περιστέρι σε ληστεία – Πέταξε τρεις χειροβομβίδες πριν συλληφθεί – Ισχυρίζεται πως είναι ο δραπέτης των Τρικάλων

– Στόχος των ληστών ένα σούπερ μάρκετ
– Τους αντιλήφθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ η οποία κάλεσε ενισχύσεις
– Δεν έσκασαν οι χειροβομβίδες που πέταξαν εναντίον αστυνομικών
– Ενας συνελήφθη, διέφυγε ο δεύτερος
– Ισχυρίζεται πώς είναι ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟ

Η απόπειρα ληστείας σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα σε σούπερ μάρκετ επί της οδού Καρπενησίου 25 στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, την ώρα που οι δύο δράστες βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα, υπάλληλος του σούπερ μάρκετ πάτησε κουμπί του συναγερμού και στο σημείο κατέφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι και κάλεσαν ενισχύσεις, αναφέροντας πως οι δράστες είναι βαριά οπλισμένοι.

Όταν οι δράστες βγήκαν από το σούπερ μάρκετ, επιχείρησαν να φύγουν με τα πόδια. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν με τις μοτοσικλέτες τους και τότε ο ένας απο τους δράστες, λίγα μέτρα παρακάτω απο το σούπερ μάρκετ,  πέταξε τρεις χειροβομβίδες, οι οποίες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν ήταν απασφαλισμένες.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν απο τους δράστες ο οποίος τους δήλωσε οτι ονομάζεται Λίτα. Ο Λίτα είναι καταζητούμενος από την αστυνομία καθώς είναι ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που συμμετείχε και στην καταδίωξη στα Ίσθμια κατα την οποία σκοτώθηκε η 25χρονη Κατερίνα.

Παρακάτω η φωτογραφία που είχε δώσει τότε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.


Ρεπορταζ Μιχάλης Λαγάνης

NewsIt.gr