«Δε σκότωσα εγώ την Κατερίνα – Δε σας λέω ποιος το έκανε» – Τι είπε στην κατάθεσή του ο δραπέτης των Τρικάλων

 

– Αρνείται ο 35χρονος δραπέτης των Τρικάλων πως είναι εκείνος που πυροβόλησε και σκότωσε την 25χρονη Κατερίνα στα Ίσθμια – Γιατί αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιος ήταν εκείνος που πάτησε τη σκανδάλη – Παραδέχτηκε πως ήταν μέσα στο αυτοκίνητο στην καταδίωξη της Κορίνθου – «Δεν ξέραμε για την κοπέλα, το μάθαμε από τις ειδήσεις» είπε – σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt – στην κατάθεσή του – ΤΩΡΑ στον ανακριτή και μετά στον εισαγγελέα ο Αλβανός κακοποιός

 

Αρνείται κάθε ανάμειξη στη δολοφονία της 25χρονης Κατερίνας ο 35χρονος αδίστακτος κακοποιός, δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας από την Παρασκευή, μετά την αποτυχημένη απόπειρα ληστείας σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι.
Ο 35χρονος Lita ή Drebata Ermal ή Litor ή Deo αρνείται να αποκαλύψει οτιδήποτε στους αστυνομικούς. Κατά την κατάθεσή του, λίγο μετά τη σύλληψη του, παραδέχτηκε ότι ήταν μέσα στο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στην καταδίωξη της Κορίνθου αλλά αρνείται πως είναι εκείνος που πάτησε τη σκανδάλη και έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης 25χρονης κοπέλας, που βρέθηκε ανάμεσα στα πυρά των δραπετών και της αστυνομίας.
Αστυνομικές πηγές είπαν στο NewsIt πως ο δραπέτης των Τρικάλων άφησε να εννοηθεί ποιος είναι ο δολοφόνος της νεαρής γυναίκας, αλλά δεν το αποκάλυψε. Ίσως ελπίζει να του δοθούν ανταλλάγματα. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν ποιος πυροβόλησε, η απάντησή του ήταν: «δε σας λέω, θα τα πούμε μετά». Είπε επίσης πως εκείνος και οι υπόλοιποι με τους οποίους βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, δεν ήξεραν για την κοπέλα που πυροβόλησαν θανάσιμα. «Το μάθαμε από την τηλεόραση», είπε.
Σύμφωνα με την κατάθεση του 35χρονου Αλβανού, από την ημέρα που κατάφεραν να δραπετεύσουν από τις φυλακές των Τρικάλων, ο ίδιος και οι συνεργοί του έμεναν σε καταλύματα στην Κόρινθο και την Αθήνα.
Μια από τις πιο συχνές απαντήσεις του στις ερωτήσεις των αστυνομικών είναι «θα τα πούμε αργότερα», κάτι που δημιουργεί την αίσθηση πως δεν αποκλείεται να ζητήσει ανταλλάγματα για να αποκαλύψει όσα ξέρει.
Συνεργός του στη ληστεία της Μ. Παρασκευής στο Περιστέρι ήταν ένας από τους δραπέτες των Τρικάλων, ο οποίος όμως, εκτιμά η αστυνομία, δεν ήταν στο αιματηρό περιστατικό στα Ίσθμια.
Σήμερα, ο 35χρονος θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα για να απαγγελθούν κατηγορίες. Αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.