Σούβλισμα του οβελία με καλοκαιρινό καιρό

Γενικά καλός προβλέπεται για σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός. Η θερμοκρασία αναμένεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, με τοπικές καταιγίδες να αναμένεται να σημειωθούν στα ορεινά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, ενώ οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τοπικές νεφώσεις θα σχηματιστούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα όποτε υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία κατά τόπους θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα σημειωθούν στα ορεινά τοπικές καταιγίδες.Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα έχουν βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στην Κρήτη η μεγίστη θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς κελσίου.