Η Μύκονος κρίση δεν γνωρίζει!

Η κρίση θέλει καλοπέραση και ο ελληνικός λαός – με το όνειρο της μποέμικης ζωής να τον κατατρέχει- φροντίζει να επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη φράση και με το παραπάνω. Το φετινό Πάσχα βρήκε τον μέσο Έλληνα στη Μύκονο να ψήνει τον Οβελία, να καταναλώνει άφθονο αλκοόλ και να χαίρεται τα γαλανά νερά της.

Το Mykonos Live έβαλε τον χαρακτηριστικό τίτλο «πήραν φωτιά οι παραλίες της Μυκόνου το Πάσχα» και ο λόγος είναι προφανής. Θεωρείται το νησί της απόλυτης διασκέδασης, αποπνέει κοσμοπολίτικο αέρα, στα σοκάκια του βλέπεις κάθε καρυδιάς καρύδι και μάλιστα δείχνεις να το απολαμβάνεις.
Ειδικά μετά την έλευση της άτακτης οικογένειας Kardashian στο νησί, η φήμη του απογειώθηκε! Μέχρι και στην τηλεοπτική Χουρέμ έγινε πρόταση να παρευρεθεί σε πάρτι της Μυκόνου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με την ίδια να αρνείται διότι δεν της κατεβλήθη τελικά το ποσό των 50.000 ευρώ (τόσα είχε ανάγκη) καθώς και το ιδιωτικό αεροσκάφος, με το οποίο είχε την απαίτηση να μεταβεί στο νησί των Ανέμων.
Η Μύκονος, πάντα μπροστάρισσα, έδωσε για ακόμη μία φορά τον απαραίτητο αέρα ανανέωσης με το κάλεσμα λαμπερών προσωπικοτήτων, της εγχώριας και διεθνούς καλλιτεχνικής ζωής. Το πόσο κόστισε το “επώνυμο” μαλλί, είναι αλλούνου παπά Ευαγγέλιο… Τουλάχιστον οι Kardashians τα έφεραν τα λεφτά τους…
Πασχαλινές ευχές αντάλλαξαν μεταξύ άλλων φέτος στη Μύκονο ο Πέτρος Κωστόπουλος μετά της πάντα εκθαμβωτικής συζύγου του Τζένης Μπαλατσινού, ο Γιάννης Ζουγανέλης με τον Σάκη Μπουλά και τη νέα του αγαπημένη Αλεξάνδρα Ούστα, η Έβελυν Καζαντζόγλου που το μπικίνι της δεν το αποχωρίστηκε λεπτό, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, το σχεδιαστικό δίδυμο Dsquared αλλά και η Σίσσυ Φειδά με τον γοητευτικό σύντροφό της. Όλοι ήταν εκεί στο ετήσιο πασχαλινό ραντεβού τους με τις ομορφιές του αθάνατου ελληνικού νησιού.
Η πληρότητα στα ξενοδοχεία κυμαινόταν μεταξύ 70% – 80% ενώ όπως μας μαρτύρησε κάτοικος της περιοχής «τα τουριστικά καταστήματα του νησιού και οι περισσότεροι χώροι μαζικής εστίασης είχαν προγραμματίσει να ανοίξουν στις 15 Μαϊου. Εντούτοις, λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης προσέλευσης κόσμου στο νησί, ανοίξαμε νωρίτερα».
Μάλιστα μπορεί η οικονομική κρίση να έχει φέρει τα πάνω – κάτω στη χώρα μας, παραταύτα οι απολωλότες Μυκονιάτες διατήρησαν και το φετινό Πάσχα τις τιμές τους στα ίδια «τσιμπημένα» επίπεδα των προηγούμενων χρόνων.
Σουλατσάρισμα στα σοκάκια, πλατσούρισμα στις κοσμικές παραλίες, ξέφρενο γλέντι πάνω από το τρυφερό, αργοψημένο ερίφιο και έχει ο Θεός για τον «γνήσιο Ελληνάρα»…
Newpost.gr