Αθλητικά Παρασκήνια,13 Μαϊου 2013

  • Μπέτις για ΕυρώπηΜπέτις για Ευρώπη

    Γιώργος Καραμάνος – Δεν υπήρξε νικητής στο Σεβίλλη-Μάλαγα (0-0) και κερδισμένη βγήκε η Μπέτις που έστειλε (1-0) την Θέλτα πιο κοντά στη Σεγούντα.

  • Pasillo και CampeonesPasillo και Campeones

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Μέσι τραυματίστηκε, αλλά η Μπάρτσα έκανε την ανατροπή 10 στο “Βιθέντε Καλδερόν” που την υποδέχτηκε με τον “διάδρομο” των πρωταθλητών.

  • Είσαι ίνδαλμα Θανάση Γιάχο!Είσαι ίνδαλμα Θανάση Γιάχο!

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για το παγκόσμιο ρεκόρ που έκανε το βράδυ του Σαββάτου ο διεθνής ρέφερι, ο οποίος αποτελεί το πρότυπο του σημερινού Ελληνα διαιτητή ποδοσφαίρου.

  • Συλλήψεις για ναρκωτικά και βεγγαλικά στο ΟΑΚΑΣυλλήψεις για ναρκωτικά και βεγγαλικά στο ΟΑΚΑ

    Φώτης Καρακούσης – Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία επισημαίνει πως στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα υπήρξαν 16 συλλήψεις για ναρκωτικά, βεγγαλικά και άλλες παραβάσεις.

  • «Ουδέποτε έκλαψα»!«Ουδέποτε έκλαψα»!

    – Με δηλώσεις του ο Θανάσης Γιάχος διέψευσε τους ισχυρισμούς των ανθρώπων του Αστέρα, τονίζοντας πως ουδέποτε έκλαψε μετά το τέλος του αγώνα και σε καμία περίπτωση δεν είπε πως καταστράφηκε η καριέρα του.

  • Μέχρι τέλους τα Σπιρούνια  vid Μέχρι τέλους τα Σπιρούνια (vid)

    Γιώργος Καραμάνος – Οι Λονδρέζοι πέρασαν με ανατροπή από το “Μπριτάνια”, βρέθηκαν ξανά στην τετράδα και θα παλέψουν στο νήμα με την Αρσεναλ.

  • Με Τόνι στην Ευρώπη οι «βιόλα»Με Τόνι στην Ευρώπη οι «βιόλα»

    Θοδωρής Βασίλης – Ο Τόνι έστειλε την Φιορεντίνα στην Ευρώπη και την Παλέρμο στην Serie B. Σώθηκε η Τζένοα μετά το 0-0 με την Ίντερ, αδιάφορη ισοπαλία στο Κιέβο-Τορίνο.

  • Κέρδισε και περιμένει η ΒαλένθιαΚέρδισε και περιμένει η Βαλένθια

    Θοδωρής Βασίλης – Η Βαλένθια χρειαζόταν μόνο τη νίκη απέναντι στην αδιάφορη Ράγια Βαγιεκάνο για να παραμείνει σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “νυχτερίδες” έκαναν το καθήκον τους επικρατώντας με 3-0 και ανέβηακν προσωρινά στην τέταρτη θέση.

  • Πάλι νταμπλ θα έκανε!!!Πάλι νταμπλ θα έκανε!!!

    Κώστας Νικολακόπουλος – Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του στο gazzetta γιατί ήθελε να δοθεί πέναλτι κι αποβολή του Μανιάτη στον τελικό.

  • Ένα βήμα πριν την παραίτηση ο Ντι ΚάνιοΈνα βήμα πριν την παραίτηση ο Ντι Κάνιο

    – Έτοιμος να τα παρατήσει από την Σάντερλαντ πριν καλά καλά ξεκινήσει βρέθηκε ο Πάολο Ντι Κάνιο. Ο Ιταλός τεχνικός είχε δεχτεί έντονη κριτική για τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/