Αθλητικά Παρασκήνια, 15 Μαϊου 2013

  • Καθό ρ λα... σεντονάτη  vid Καθό(ρ)λα… σεντονάτη (vid)

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Ισπανός κέρασε 4 ασίστ και τα… αστέρια στους Κανονιέρηδες, στέλνοντας παράλληλα τους Κυπελλούχους στην Τσάμπιονσιπ.

  • Κι όμως… ξανάγινε!  pics Κι όμως… ξανάγινε! (pics)

    Βασίλης Γαλούπης – Ποιος τελικός κυπέλλου είχε φοβερές ομοιότητες με το ματς Ολυμπιακός – Αστέρας; Γράφει ο Βασίλης Γαλούπης και βρίσκει δημοσιεύματα της εποχής.

  • Σκόνδρας: «Πρέπει να κερδίσουμε και είμαστε έτοιμοι»Σκόνδρας: «Πρέπει να κερδίσουμε και είμαστε έτοιμοι»

    – Μπορεί να χαρακτήρισε δύσκολο το έργο απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, ωστόσο ο Γιάννης Σκόνδρας εμφανίστηκε αισιόδοξος για νίκη του Ατρομήτου στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

  • Παράσχος: «Ο ΠΑΟΚ θα έχει το άγχος»Παράσχος: «Ο ΠΑΟΚ θα έχει το άγχος»

    – Αισιόδοξος πως στα πλέι οφ ο κόσμος της ομάδας θα δει έναν διαφορετικό Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος, τονίζοντας πως στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ, ο “δικέφαλος” θα έχει το άγχος.

  • Ποτέ ξανά ποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑΠοτέ ξανά ποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑ

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον συλλεκτικό τελικό κυπέλλου, δηλαδή το τελευταίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι που διεξήχθη στο τερέν του Σταδίου, το οποίο ξέμεινε από ενοικιαστές και κλείνει.

  • Τα στήθη της Αντζελίνα Τζολί...Τα στήθη της Αντζελίνα Τζολί…

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για την απόφαση της πιο σέξυ γυναίκας στον κόσμο που αν έβρισκε μιμητές στην Ελλάδα θα άλλαζε το ποδόσφαιρό μας…

  • Φαλκάο, ο πλούσιος σκλάβοςΦαλκάο, ο πλούσιος σκλάβος

    Ball Boys – Ο Ball Boy Γιώργος Καραμάνος βλέπει μέσα από το “χρυσό κλουβί” της… μεταφοράς του Κολομβιανού στη Μονακό.

  • Απολογία και για τα μπαράζ στους «πράσινους»Απολογία και για τα μπαράζ στους «πράσινους»

    Φώτης Καρακούσης – Με κλήση σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για το μπαράζ με τη Ξάνθη, ολοκληρώθηκε η χρονιά για τον Παναθηναϊκό.

  • «Καμπανάκι» για ύποπτο αγώνα της Football League!«Καμπανάκι» για ύποπτο αγώνα της Football League!

    – Με φάκελο που έστειλε στην ΕΠΟ η ΟΥΕΦΑ ανέφερε πως υπάρχουν στοιχεία για χειραγώγηση στο Ηρακλής Ψαχνών-Αναγέννηση Επανομής. Η Ομοσπονδία το διαβίβασε σε Εισαγγελία και Υπουργείο Αθλητισμού!

  • Πανέτοιμοι οι Ηπειρώτες!Πανέτοιμοι οι Ηπειρώτες!

    Φώτης Καρακούσης – Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αυριανής πρεμιέρας των πλέι οφ που θα βρει τους Ηπειρώτες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στους Ζωσιμάδες (17:00).

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: sport.gr.msn.com