Mε C 130 στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού το αγοράκι που μαχαιρώθηκε σε ξενοδοχείο

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η μητέρα του παιδιού που βλέπετε στη φωτογραφία – Με δάκρυα στα μάτια εγκλιπαρεί τους γιατρούς να κάνουν ό,τι μπορούν για να ζήσει το αγοράκι της που μαχαιρώθηκε σε ξενοδοχείο

Tο “ταξίδι” ελπίδας για το 12χρονο αγοράκι που δέχτηκε τη φονική επίθεση από τον 20χρονο ανιματέρ ξενοδοχείου στον Ανισαρά Χερσονήσου ξεκίνησε λίγο μετά τις 09.30.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε με C 130 στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού με βαρύτατα τραύματα από 20 μαχαιριές. Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η μητέρα του από τη Ρωσία που δεν μπορεί να πιστέψει τον εφιάλτη που ζει.

Στο πλευρό της μητέρας του 12χρονου ο σύζυγος και μέλη του group που έκαναν μαζί διακοπές και συγκλονίστηκαν από την περιπέτεια του μικρού. Η γυναίκα βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και προσπαθεί συνεχώς να μάθει από τους γιατρούς πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του παιδιού της

Από την πρώτη στιγμή οι προσπάθειες του ΕΚΑΒ αλλά και των γιατρών του Βενιζελείου ήταν υπεράνθρωπες για να σωθεί το αγοράκι. Διασώστες και ιατρικό προσωπικό έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ασφαλή μεταφορά του αγοριού ώστε να νοσηλευτεί σε εξειδικευμένη νοσοκομειακή μονάδα της Αθήνας.

Ο 12χρονος διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάσταση του μικρού που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.