Λεωφορείο καρφώθηκε σε καφετέρια στην Ηλιούπολη

Σε καφετέρια στην Ηλιούπολη σημειώθηκε σήμερα ένα απίστευτο περιστατικό στις 08.30 το πρωί, στη Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου 145, όταν ένα λεωφορείο καρφώθηκε μέσα στο κατάστημα και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Σε επικοινωνία που είχε το zougla.gr με τον ιδιοκτήτη της καφετέριας «Cine café» κ. Γιάννη Ταβουλάρη, μας ενημέρωσε πως λύθηκε το χειρόφρενο ενός λεωφορείου το οποίο βρισκόταν 100 μέτρα μακριά από το κατάστημά του (σ.σ.: εκεί υπάρχει αφετηρία/τέρμα λεωφορείων) με αποτέλεσμα εκείνο να τσουλήσει και να ξεκινήσει μία πορεία τρόμου.

Το λεωφορείο έπεσε με ταχύτητα πάνω στο κατάστημά του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σοβαρές υλικές ζημιές καθώς κατέστρεψε την πρόσοψη του café, τα τραπεζοκαθίσματα, την ταμπέλα, τα διακοσμητικά και ότι άλλο βρήκε στο πέρασμά του.

«Από θαύματα δεν θρηνήσαμε θύματα»

Σοκαρισμένος ο κ. Ταβουλάρης μας περιέγραψε το περιστατικό και τόνισε πως από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς. «Ανοίγουμε στις 09.00 καθημερινά και λίγα λεπτά πριν από το συμβάν είχαν φύγει από την καφετέρια οι άνθρωποι που το καθαρίζουν» ανέφερε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη.

attikipress.gr