Αθλητικά Παρασκήνια, 22 Μαίου 2013

  • Έμεινε Χανιώτης ο ΑγκιλέραΈμεινε Χανιώτης ο Αγκιλέρα

    Φώτης Καρακούσης – Παίκτης του Πλατανιά θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Χουάν Αγκιλέρα Νούνιες, με τους Χανιώτες να ανακοινώνουν την ανανέωση με τον Ισπανό μέσο.

  • In Arsene we trust;In Arsene we trust;

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος, δεν… τιτβίζει όπως συνήθως, αλλά γράφει για τον μακροβιότερο προπονητή σε πάγκο μεγάλης ομάδας σε όλη την Ευρώπη και αναρωτιέται αν ισχύουν ακόμη όσα ξέρουμε για αυτόν.

  • Αρνητική για ΠΑΣ και ΠΑΟΑρνητική για ΠΑΣ και ΠΑΟ

    – Παρά την αισιοδοξία και των δύο, η ΕΠΟ φαίνεται να ανάβει κόκκινο φως σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα όσον αφορά την αδειοδότησή τους. Κανένα πρόβλημα για Αστέρα, Βέροια και Ξάνθη.

  • Σπανός: «Υπόδειγμα ποδοσφαιριστή ο Ιτάνζ»Σπανός: «Υπόδειγμα ποδοσφαιριστή ο Ιτάνζ»

    – Με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην τερματοφύλακα του Ατρομήτου και από χθες και του ΠΑΟΚ, Σαρλ Ιτάνζ μίλησε ο πρόεδρος των “κυανόλευκων” Γιώργος Σπανός.

  • Σκέψου τον Γκέτσε σε ΟΣΦΠ-ΠΑΟΣκέψου τον Γκέτσε σε ΟΣΦΠ-ΠΑΟ

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος βάζει στη θέση των Μπάγερν – Ντόρμουντ ελληνικές ομάδες και αναρωτιέται αν θα έβγαινε ζωντανός ο Γκέτσε από το τερέν του τελικού.

  • Στα Γιάννενα οι ΠεριστεριώτεςΣτα Γιάννενα οι Περιστεριώτες

    Φώτης Καρακούσης – Πανέτοιμοι για το μεγάλο ματς της Τετάρτης (18:15) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες είναι οι “κυανόλευκοι” του Ατρόμητου. Οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην Ήπειρο με τον Γιαννούλη να είναι η μοναδική απουσία.

  • Στο Περιστέρι οι... άτακτοι!Στο Περιστέρι οι… άτακτοι!

    Φώτης Καρακούσης – Τις καθιερωμένες κλήσεις σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας είχαμε σήμερα. Για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ οι ομάδες που θα καθίσουν στο σκαμνί θα είναι οι Ατρόμητος και ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των οπαδών τους στο μεταξύ τους παιχνίδι.

  • «Να ασχοληθούμε σοβαρά με την διαιτησία»«Να ασχοληθούμε σοβαρά με την διαιτησία»

    – Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου που κατέθεσε μήνυση κατά της ΕΠΟ με δηλώσεις του ανέφερε πως θα πρέπει επιτέλους όλοι να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να ασχοληθούν σοβαρά με την διαιτησία.

  • «Δεν φεύγουν Ιμπραΐμοβιτς-Τιάγκο Σίλβα»«Δεν φεύγουν Ιμπραΐμοβιτς-Τιάγκο Σίλβα»

    – Τα πράγματα σητν θέση τους έβαλε ο Λεονάρντο. Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί ξεκαθάρισε ότι Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα μένουν Παρίσι.

  • Στον εισαγγελέα αθλητικοί συντάκτες για μηνυτήρια αναφοράΣτον εισαγγελέα αθλητικοί συντάκτες για μηνυτήρια αναφορά

    – Ο αθλητικός εισαγγελέας, Αριστείδης Κορέας δέχτηκε την επίσκεψη αθλητικών συντάκτων και ενημερώθηκε για μηνυτήρια αναφορά που θα καταθέσουν εντός των επόμενων ημερών.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/