Γερουσιαστής της Βικτώριας χαρίζει την αύξηση του μισθού του

Ο γερουσιαστής του κόμματος των Δημοκρατικών Εργατικών στη Βικτώρια, Τζον Μάντιγκαν, χαρίζει τα χρήματα που πήρε ως αύξηση στο μισθό του, δηλαδή $44,000 για να στηρίξει την βιομηχανία της Πολιτείας.

Ο κ. Μάντιγκαν ελπίζει, μάλιστα, ότι τη χειρονομία του θα μιμηθούν και άλλοι βουλευτές ή φιλάνθρωποι της Πολιτείας, προκειμένου να στηριχθεί η εγχώρια βιομηχανία.
Τα χρήματα του κ. Μάντιγκαν θα διατεθούν, αρχικά, για την αγορά ενός τρυπανιού για το κολέγιο Wedderburn. Το τρυπάνι θα χρησιμοποιηθεί από 60 περίπου μαθητές του Τμήματος Σχεδίου και κοστίζει $2,346. Το τρυπάνι κατασκευάζεται από την εταιρία Parken Engineering που εδρεύει στην περιοχή Clayton της Βικτώριας.

Ο κ. Μάντιγκαν κάλεσε και άλλα σχολεία που χρειάζονται παρόμοιο εξοπλισμό να επικοινωνήσουν μαζί του και είπε ότι όλα τα χρήματα θα διατεθούν σε τεχνικές σχολές.
«Δεν μπορώ να βρω καλύτερο τρόπο απ’ αυτόν για να αποδείξω έμπρακτα ότι στηρίζω το βιομηχανικό και γεωργικό τομέα της Πολιτείας» είπε χαρακτηριστικά
Να αναφέρουμε ότι ο γερουσιαστής ψήφισε κατά της χορήγησης αύξησης στους βουλευτές της Βικτώριας όταν η πρόταση τέθηκε υπό ψήφιση πριν από μερικές εβδομάδες, ενώ πριν μπει στην πολιτική εργαζόταν ως σιδηρουργός.

Neoskosmos.com